bjkuba Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Mianowicie mam taki problem chce nagrać jakis filmik np. z PES4 włączam gre gram chwile włączam nagrywanie F9 i wtedy ilość klatek spada mi do 1 :| a normalnie jak gram to mam 60 cały czas. Czym to jest spowodowane ;/ nie moge nagrać zadnego filmu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 jaki masz sprzet? Zobacz tez jaki masz ustawiony framerate we frapsie do zrzutu filmow, domyslnie jest chyba 25 albo 15 i po wlaczeniu nagrywania fps powinno spasc wlasnie do ustawionej tam wartosci, ale jesli sprzet Ci nie wyrabia to moze byc i nizej, wiec podaj co masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 U mnie też Fraps strasznie spowalnia gre. Normalnie mam też gdzieś około 50-60 FPS (nie w PESa tylko w AA), daje nagrywanie i spowalnia mi do 10-20 fps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) Procesor 1.2 athlon Ram 512 MB Karta Geforce 5700 256mb Dysk 160 GB Mniej więcej coś takiego ;)) hmm myślisz ze jest za słaby na Frapsa :> PES 4 chodzi cód miód na 60 klatkach\s na High detale a jak włącze nagrywanie zawsze spada do 1 :/ Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez bjkuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobbit Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 tak, Frapsik spowalnia przy nagrywaniu, zresztą nie tylko przy PES 4... u mnie spadek z 60 do 30 fpsów, więc jeszcze da się przeżyć. myślę, że to normalne, w końcu zapisywanie nowego pliku video na dysk musi zjeść troszkę zasobów kompa. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Ale Ty nie rozumiesz mi spada z 60 do 1 :/ i przeciez tak nagrany filmik nie da sie oglądać. PS. Zna ktos jakis program którym da sie fajnie nagrać bez spadku wielkiego klatek ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Ale Ty nie rozumiesz mi spada z 60 do 1 :/ i przeciez tak nagrany filmik nie da sie oglądać. PS. Zna ktos jakis program którym da sie fajnie nagrać bez spadku wielkiego klatek ?? 1612609[/snapback] spada bo masz "malo zasobow" systemowych, za wolny procek... to on zajmuje sie zrzucaniem obrazu, sproboj camtasia vieo recorder, on ma mozliwosc ustawienia jakosci filmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 ten 5700 to FX ??? :] no to wiesz ;] nie z taką grafą do robienia filmików ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Ustaw detale na minimum, powinno być lepiej. Poza tym wiele zależy od HDD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mster Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 bjkuba, taki nagrany filmik wrzucasz do Vegas Video i kodujesz .. wtedy jest normalnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) ten 5700 to FX ??? :] no to wiesz ;] nie z taką grafą do robienia filmików ;] 1612797[/snapback] No i...? co ze FX <_< Btw. Juz udało mi się wszystko skonfigurowac i nagrywam teraz z 19-25 klatek :) Edytowane 21 Października 2007 przez bjkuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...