Skocz do zawartości
fiszer99

Problem 9550 Xt Gecub

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Właśnie zmieniłem sobie kartę z GF2MX na Radeona Gecub 9550 XT rev 2.2. Wszystko było by ok gdyby nie to, że po uruchomieniu komputera po ok 4 min. pracy komputer sam się wyłącza. Troche to jest denerwujące ponieważ nawet nie można nic zrobić. Wie ktoś co może być tego przyczyną i jak rozwiązać ten problem? Z góry dziękuję za odpowiedź i pomoc.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmien zasilacz i uzywaj szukajki

Na drugi raz napisz jaki masz caly sprzet

1607896[/snapback]

Zasilacz mam 350W Modecoma a więc chyba nie jest zły.

Co do sprzętu to mam

Procesor: Athlon 2500

Płyta: Gigabyte K7 Triton

512 RAM

Win XP

Na pewno to jest zasilacz bo nie uśmiecha mi się wydawać kolejnych 250 zł kolejny zasilacz :(

Edytowane przez fiszer99

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stawiales od nowa system? zmieniales w biosie predkosc na agp x4? czy cos podkrecales?

rece opadaja jak czasem pisza o problemach bez podawania konkretow...

1607925[/snapback]

Sorki za brak konkretów. Chyba pierwszy raz na forum spotykam się z tak szybkimi odpowiedziami :)

Nie stawiałem od nowa systemu. Nic w biosie nie zmieniałem, nic nie podkręcałem. Po prostu wymieniłem karty no i zainstalowałem do niej sterowniki. A skutek jest taki, że 4 min. chodzi a potem zgon :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi