fiszer99 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Witam, Właśnie zmieniłem sobie kartę z GF2MX na Radeona Gecub 9550 XT rev 2.2. Wszystko było by ok gdyby nie to, że po uruchomieniu komputera po ok 4 min. pracy komputer sam się wyłącza. Troche to jest denerwujące ponieważ nawet nie można nic zrobić. Wie ktoś co może być tego przyczyną i jak rozwiązać ten problem? Z góry dziękuję za odpowiedź i pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zmien zasilacz i uzywaj szukajki Na drugi raz napisz jaki masz caly sprzet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiszer99 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) Zmien zasilacz i uzywaj szukajki Na drugi raz napisz jaki masz caly sprzet 1607896[/snapback] Zasilacz mam 350W Modecoma a więc chyba nie jest zły. Co do sprzętu to mam Procesor: Athlon 2500 Płyta: Gigabyte K7 Triton 512 RAM Win XP Na pewno to jest zasilacz bo nie uśmiecha mi się wydawać kolejnych 250 zł kolejny zasilacz :( Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez fiszer99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 stawiales od nowa system? zmieniales w biosie predkosc na agp x4? czy cos podkrecales? rece opadaja jak czasem pisza o problemach bez podawania konkretow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiszer99 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 stawiales od nowa system? zmieniales w biosie predkosc na agp x4? czy cos podkrecales? rece opadaja jak czasem pisza o problemach bez podawania konkretow... 1607925[/snapback] Sorki za brak konkretów. Chyba pierwszy raz na forum spotykam się z tak szybkimi odpowiedziami :) Nie stawiałem od nowa systemu. Nic w biosie nie zmieniałem, nic nie podkręcałem. Po prostu wymieniłem karty no i zainstalowałem do niej sterowniki. A skutek jest taki, że 4 min. chodzi a potem zgon :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...