Black-Pear Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Mam problem z rdzeniem płyty głównej bez podkręcania osiąga 70 stopni, i dziwne że odrazu przy starcie. Procesor i Karta mają normalną temp. gdzieś od 26 stopni do 35 (zależy jak długo komp włączony). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Jeśli chodzi ci o chipset MB to chyba całkiem normalne. Tak mi się wydaje - niech inni się wypowiedzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Według mnie to trochę za ciepło, a że odrazu... może czujnik uszkodzony?? Dotykałeś go? Może kup jakieś chłodzenie lepsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Pear Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Dotykałem go i jet bardzo gorący wręcz parzy, a czy skutkiem tego może być też mocne chaczenie się w grach, ale tylko czasami tak mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Tak może. Ta płyta ma bardzo mały radiatorek o ile pamiętam, a znając życie jest on przesmarowany jakimś "glutem" z marsa. weż go zdejmij, wyczyść , przesmaruj jeszcze raz, jak bedzie dalej ciepło to kup zalmana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Pear Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Czy się da zdjąć Chipset?? Czy chodziło ci o radiator procesora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Chipsetu nie zdejmiesz, chodziło o radiator na chipsecie, chyba że Twój jest łysy... (nie ma radiatora) i najlepiej kup jakiś coolerek z cichym wiatrakiem albo duży cooler zalmana, jest tego trochę na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...