Skocz do zawartości
nasti2002

Jonathan

Rekomendowane odpowiedzi

JONATHAN nie pasujesz na moderatora. Napisalem sobie post, normalny jak inne (jeszcze głupsze) a ty po prostu sobie go zamknales. No to co ze mam wejsc na www.futuremark.com jak kiedys probowalem i KICHA. Strona sie nie laduje. NIC. Nie mam czegos zainstalowanego. Juz nie mozna sobie napisac postu w tym kraju bo jakis osiol bawi sie w moderatora. Ten post byl dla mnie bardzo wazny. DZIĘKUJĘ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tss pewnie i tak nie bedzie wiedziec o co chodzi.

a tamten temat moglbym zaszuflatkowac jako

nie chce mi sie szukac jak innym chodzi ta karta wiedz piszcie jak to u was wyglada

orb po cos wkoncu jest. a jak sie nie umie kozystac z prostej bazy wynikow kart graficznych to mozna miec tylko do siebie pretensje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nasti2002 napisał(a):

No to co ze mam wejsc na www.futuremark.com jak kiedys probowalem i KICHA. Strona sie nie laduje. NIC. Nie mam czegos zainstalowanego

1608209[/snapback]

Pewnie przeglądarki......

Bo nic więcej nie potrzeba....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pełni zgadzam się z Orgiuszem. Jonathan zrobił to co należy do jego obowiązków. A ty niesłusznie go oceniasz, nazywając go osłem.

Jakby takie tematy, jak ten o którym mowa, nie były zamykane, to to forum już dawno by upadło...

A tak w ogóle to ten topic powinien się znalaeźć w "O serwisie i forum" a nie tutaj :P

Edytowane przez Severus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orgiusz napisał(a):

mogliscie go zostawic na miejscu. mialo swoj urok ^_^

1608276[/snapback]

Ale tak żeby forum zasmiecalo i zeby ktos powiedzial ze nic nie robimy z takimi tematami?

najwyżej mnie też ktoś nazwie burakiem za to, ze przeniosłem.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nasti2002 napisał(a):

JONATHAN nie pasujesz na moderatora. Napisalem sobie post, normalny jak inne (jeszcze głupsze) a ty po prostu sobie go zamknales. No to co ze mam wejsc na www.futuremark.com jak kiedys probowalem i KICHA. Strona sie nie laduje. NIC. Nie mam czegos zainstalowanego. Juz nie mozna sobie napisac postu w tym kraju bo jakis osiol bawi sie w moderatora. Ten post byl dla mnie bardzo wazny. DZIĘKUJĘ

1608209[/snapback]

No i coz ja Ci mam odpisac? Strasznie zasmucil mnie twoj post.

Oderwales sie od pluga zlapales sie za komputer, zalogowales sie na forum nie zapoznajac sie nawet z panujacymi na nim zasadami.

Po tym jak cos idzie nie po twojej mysli zaczynasz sie rzucac, wyzywac od oslow i plakac.

Moze popros kogos aby Cie przytulil i nauczyl obslugiwania IE oraz komputera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...