Muniek Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Czy pasta termoprzewodząca wmiare używania traci swoje właściwości i trzeba ją zmienić na nową?? Czy np. nie używanie kompa przez 2 miechy również wpływa na jej wydajność?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 No moja ze... śmietany/mleka robiła się na twaróg :D Ale to kiepska była.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tech.tel Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Witam Ja trzymam się zasady,że conajmniej raz na rok zmieniam pastę trmiczną i nakładam nową warstwę. Myślę,że napewno traci jakieś właściwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 (edytowane) Po jakimś czasie pasta się niszczy... Jak nie masz bardzo dobrej pasty to zmieniaj najlepiej co roku, a jak masz dobrą to możesz co 3-4... Edytowane 23 Sierpnia 2005 przez Grzybek92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...