Craven Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) Mam zasilacz qtec 550 dual fan gold ale nie bardzo wiem jak go zamontować, a mianowicie czy drugi wentylator powinien być skierowany ku górze czy w dół. Na początku wydawało mi się że ku dołowi ale sugerując sie naklejkami zacząłem mieć wątpliwości a że nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie więc pytam tu. Mała pomoc: Wygląda jak ten tutaj: http://www.qtec.info/products/product.htm?artnr=14513 co jest nieco dziwne ale ten z linku powyzej jest bardziej podobny do mojego niż ten: http://www.qtec.info/products/product.htm?...r=13025&specs=1 Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez Craven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Widocznie do góry... bo naklejki.. ale śróbki nie są chyba równo po 4-rech rogach, przymierz go :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Craven Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Faktycznie śrubki - przyznaje, nie popisałem sie :oops: , ale czasem tak bywa. Dzięki za odpowiedź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Ile ten twój zasilacz ma prawdziwej mocy? Jakieś 300W? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Mialem Q-TEC'a 550W i powiem Ci że akurat mój egzemplarz spokojnie radził sobie z athlonem 1700+ @ 2440MHz na codzień + 758mb hynix d43 = 9100 po V modzie 2xhdd i kupą innych dupereli jak dodatkowe wentyle do WC etc... napięcia mierzyłem miernikiem i nigdy nie miałem z nim problemów... wymieniałem w nim tylko wentyle na papst'a bo te różowe były za głośne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...