EsiuWWW Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Sagem jako marka sie dla mnie w ogole nie liczy. Patrzac nawet cenowo, dlaczego nokia stoi lepiej pomimo jedynie gorszego wyswietlacza, brak irdy itd. ale nie o to chodzilo w tym poscie wiec EOT P.S moze kolega sie rozgladnie za K500i w dobrej cenie. Dzisiaj znajomy sprzedal t630 i dolozyl 20zl do k500i (410zl) 1637403[/snapback] Bo ludzie tacy jak ty nie patrzą na możliwości modelu tylko na markę. Nokia ma wiele aparatów których ceny są wysoce nie proporcjonalnie do ich możliwości, zresztą z tą jakością Noki też bywa róznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 (edytowane) Bo ludzie tacy jak ty nie patrzą na możliwości modelu tylko na markę. Nokia ma wiele aparatów których ceny są wysoce nie proporcjonalnie do ich możliwości, zresztą z tą jakością Noki też bywa róznie 1637486[/snapback] Tak, ten sagem ma bardzo wielkie mozliwosci. Bawilem sie nim i dla mnie to jest tandeta, zreszta koniec tematu, ty kupisz sagema ja nokie i wszyscy beda zadowoleni. aha, co do oceniania mozliwosci telefonu to tylko symbian sie liczy Edytowane 7 Września 2005 przez medievil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 no i znowu wpadka, bo nie tylko symbian, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 no i znowu wpadka, bo nie tylko symbian, 1637531[/snapback] wpadke to mialem jak mnie dziewczyna zoabczyla z inna :):) napisz dobry czlowieku o co chodzi bo widze ze jestes w temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 aha, co do oceniania mozliwosci telefonu to tylko symbian sie liczy 1637505[/snapback] nie podoba mi sie to stwierdzenie, owszem telefony z symbianem sa dobre, a o windowsie zapomniales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 no tak ale ja pisalem to pod katem mozliwosci tego sagema, a telefonu z symbianem np. 6600 czaisz, a co do tych telefonow co napisales to juz nie ta klasa co sagem, nokia i sonyeryk wiec wykraczamy poza temat, nara i pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 chyba co TEN sonyeryk, nie mowisz o innych modelach; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 hmm a ja mam zgola inne pytanie: Co sodzicie o My-x7 ? bo mam zamiar sobie kupic, a kaska to max 350zl, i tak jzu dokladam 50 od rodzicow :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...