Skocz do zawartości
AragornPL

Via C3 800mhz Erza

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Przeczytałem tą recke na Tweaku: http://tweak.pl/artykul/via_c3_800_933 , i powiem, że zamierzam sobie taki sprawić (na froogle wyszukałem po 20$). Jaką to ma wydajność, o ile niższą od Celka 1 GHz Coppermine? Działa z przelotką S370->Slot1? Będzie działać na Abicie BE6-2? Będzie sie dało pograć w miare dobrze?

A tak pozatym to może wiecie gdzie to można w Polsce kupić?

Pzdr.

AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ten proc to TYLKO biuro jedyny PLUS zimny dran ;P

BTW powinien dzialac na przejsciowce na Abit BE6-II jesli przejsciowka obsluguje procki na FC-PGA bo plytaj ka pamiectam umozliwia ustawienie napiecia 1.35V

a szczerze mowiac to jak do grania to lepiej kupic cos innego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj jakie wy ciamajdy (bez obrazy) mam taki procek , i jest cudowny , pod względem wydajności nie robiłem testów , ale sprawuje sie cudownie nawet hl2 ostatnio sie mi na nim odpalił B) proc jest spox , a miałem wcześniej p3 600mhz i było do pupy wam powiem , wszystko zamulało , i po zmianie proca wszystko dostało takiego kopa że szkoda gadać , możecie pisać że to dziadostwo i wogule , ale jak dla mnie to on jest super , szkoda tylko że nie da sie odblokować mnożnika ..... wtedy to żyć nie umierać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj jakie wy ciamajdy (bez obrazy) mam taki procek , i jest cudowny , pod względem wydajności nie robiłem testów , ale sprawuje sie cudownie nawet hl2 ostatnio sie mi na nim odpalił  B) proc jest spox , a miałem wcześniej p3 600mhz i było do pupy wam powiem , wszystko zamulało , i po zmianie proca wszystko dostało takiego kopa że szkoda gadać , możecie pisać że to dziadostwo i wogule , ale jak dla mnie to on jest super , szkoda tylko że nie da sie odblokować mnożnika ..... wtedy to żyć nie umierać

1637593[/snapback]

hl2??? taaaa???? no ty chyba sobie zarty robisz? bo nie mam pojecia jak inaczej moznaby odebrac to co napisales..... LoL :lol:

Edytowane przez Sir_ice

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...