westsajd Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Mam problem z wysyłaniem poczty przez thunderbirda. Dzisiaj ktoś do mnie napisał na jedno konto - odpisałem wszystko ładnie pięknie. Ktoś napisał na drugie konto - już nie moge odpisać. Wyskakuje, że adres email ***@***.** nie należy do mnie ponieważ posiadam tylko jeden adres email ***@***.**. Czy można przez thunderbirda wysyłać maile z wielu kont jednocześnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Można - ale musisz zrobić tak: 1. W ustawieniach kont musisz pododawać kolejne serwery poczty SMTP dla każdego konta 2. Przy każdym koncie - bodajże w Advanced - ustawić właściwy, utworzony serwer. Zapisać - i powinno działać. U mnie działają 3 konta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 O_o dzięki bardzo, działa ;) Temat można zamknąć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...