Jacek Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Norton :). Tak wabi się mój pies :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Łapserdak :D , a moja rada lepiej żebyś ty wymyślij imię, nie wiem czemu, ale tak jest lepiej. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Po prostu GRUBA, i tak sie kiedy roztyje, jak na razie nie jest. Dla psa (jakiegos groznego) idealne imie to SPIKE i musi miec wtedy obraze z kolcami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Jak mu zrobisz moda ( jakis neonik) to zapodaj zdjecia:):):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 taa i najlepiej zapodaj jaki wentyl w d*** ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Moj nazywa sie Oskar . A juz reaguje na : Czarnuch , Pasożyt , Kanalia . I chyba mu sie podobaja te nowe imiona :) Ale starzy sie cos pruja ze otumanilem psa ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Dzięki panowie Chyba zostanie Astra bo mi się nawet podoba - a poza tym już zaczęła reagować na to imie Wydrukuje jeszcze cały ten topic i pokaże starym - może im się coś spodoba - bo mnie to w sumie jest obojętne Jeszcze raz big thx za odzew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Kiedyś Piotr Kaczkowski pisał gdzieś o swoim psie którego nazwał: ERDOL. Nie miał problemów z nieznajomymi którzy go zaczepiali i pytali: O, jaki ładny piesek, a jak się wabi? Kiedy odpowiadał że ERDOL to już nikt nie miał ochoty na dalszą rozmowę... :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 moja sunia (śp) bullterierka nazywała sie MONA LISA (w skrócie monia lub monisia ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 moze BORSUK :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 ZWORKA jest the best Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Moja suczka sie nazywala NUKA. Teraz mam nowa suczke o xywie BORA - nie moja wiec nie mialem wplywu na to. Mi sie podoba KERI, ELZA, ETNA a dla psa to huragan (to dla wiekszego), LESTAT. Moja ciotka ma kota o xywie Linijka bo jest waska jak zaden inny kot :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...