Gather Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Witam, mam pytanie w zwiazku z rozmowa kwalifikacyjna na Politechnice Poznanskiej, wydzial Informtatyki i Zarzadzania, kierunek informatyka. Jak ta rozmowa przebiega, o co pytaja ? Czy tez, rozmowa ta jest czysta formalnoscia (zlozenie dokumentow = przyjecie na studia) ? P.S. na studia zaoczne (rekrutacje) potrzebny jest oryginal swiadectwa, ktory obecnie jest na innej uczelni (mam za soba prawie caly I rok elektrotecniki, zostala kampania wrzesniowa - 2 egzaminy), jesli go stamtad zabiore, to automatycznie rezygnuje z elektrotecniki, dlatego jest to dla mnie bardzo wazne, bo nie wiem czy mnie przyjma na zaoczne, jesli nie to wtedy zostalbym na lodzie ://// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Nie jestem w 100% pewny jak jest w PP, ale u nas w Toruniu rozmowa jest ustnym egzaminem z matematyki. Bardzo mozliwe, ze tam bedzie podobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gather Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 moze ktos cos jeszcze wie :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...