fes Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Bede kupowal AMD Athlon 64 3200+ OEM (S754) jaka plyte glowna byscie radzili mi kupic maks do 300 350zl ? I jeszcze mam pytanie co do chlodzenia jaki wentylator byscie radzili do 150 200zl ktory ma bys cichy bezpieczny i dobrze chlodzil... I jeszcze chcialem zapytac jak bede kupowal nowego kompa to czy lepiej kupic w zestawie jakies lepsze wiatraczki czy dopiero po kupnie wymienic na lepsze co wychodzi taniej ? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Na wszystkie pytania które zadałeś odpowiedz na forum padła juz z 1000 razy... płyta: DFI LanParty NF3 250 s.754 <-- do max kręcenia ok 400zł... Asus K8N NForce3-250 S.754 <-- do mniejszego kręcenia ok 300zł ASUS K8N4-E DELUXE NFORCE4-4x <-- do kręcenia z grafą na PCI-Express ok 380zł... Chłodzenie to: Wydajność/Cisza/Drogi = Thermaltake BIGTYPHOON ok 170zł Wydajność/Cisza/Tani = ARCTIC COOLING FREEZER 64 ok 75zł Wiatraczki dołączane do obudów sa w 90% przypadków głośne i często tylko z podłączeniem pod molexa... Jeżeli chcesz mieć cicho to lepiej kup dobre wentyle... (jakie? np. akasa AMBER albo PAPST) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Wiatraczki dołączane do obudów sa w 90% przypadków głośne i często tylko z podłączeniem pod molexa... Jeżeli chcesz mieć cicho to lepiej kup dobre wentyle... (jakie? np. akasa AMBER albo PAPST) 1608780[/snapback] true, true... pare dni temu kupiłem obudowę i były dwie sztuki, głośne jak #### i jeszcze pod molexa, już na allegro je wystawiłem i zamówiłem nowe ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 No to jak pod moleksa to co za problem pozamieniac kabelki we wtyczce i zrobic z nich 7 lub 5 voltowe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 w sumie żaden o ile te ustawienia będą akurat satysfakcjonujące... aczkolwiek z drugiej strony jak ktoś jest za leniwy na poszukanie info na temat mobo etc na forum to myślisz że będzie mu się chciało szukać info i kombinować z wiatrakami ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fes Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 a polecacie cos z abitow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...