tanaka Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 kupilem dwa routery cisco 1601 R , z kablami laczace, jednym zasilaczem :( za 50zł , do czego taki router jest i co nim mozna zrobic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 kupilem dwa routery cisco 1601 R , z kablami laczace, jednym zasilaczem :( za 50zł , do czego taki router jest i co nim mozna zrobic ? to po co kupywales jak nie wiesz do czego to ? Cena tez taka troszke dziwna :) pewnie jumane co :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 kupilem dwa routery cisco 1601 R , z kablami laczace, jednym zasilaczem :( za 50zł , do czego taki router jest i co nim mozna zrobic ? to po co kupywales jak nie wiesz do czego to ? Cena tez taka troszke dziwna :) pewnie jumane co :D nie wiem czy jumana , do czego to sluzy ten router ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 to zasilacz kosztowal 50 czy caly router ? ja tez tak chce :D podpisuje sie pod tym co powiedzial libero - pewnie krojony ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Ja sie na Trasowaczach nie znam :( Poszukaj na stronie www.cisco.com albo moze ktos wie dokladnie cos o tym modelu ja sie moge wieczorem czegos dowiedziec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Ja sie na Trasowaczach nie znam :( Poszukaj na stronie www.cisco.com albo moze ktos wie dokladnie cos o tym modelu ja sie moge wieczorem czegos dowiedziec :) te dwa routery zasilacz jakies kable do tego = 50 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 "Cisco 1600 series routers connect small offices with Ethernet LANs to the Internet and to company intranets using several wide-area-network (WAN) technologies: Integrated Service Digital Network (ISDN), asynchronous serial, and synchronous serial such as Frame Relay, leased lines, Switched 56, Switched Multimegabit Data Service (SMDS), and X.25." Umiesz angielski ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 "Cisco 1600 series routers connect small offices with Ethernet LANs to the Internet and to company intranets using several wide-area-network (WAN) technologies: Integrated Service Digital Network (ISDN), asynchronous serial, and synchronous serial such as Frame Relay, leased lines, Switched 56, Switched Multimegabit Data Service (SMDS), and X.25." Umiesz angielski ? :D nie moze mi sie to do czegos przydac taki router ? a i w tym sa wlozone jakies karty 4MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 przeszlo 700 postow i nie wiesz do czego jest ROŁter??????????? no co ty :P 50 zeta - napewno krojony a idz TY!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Nonono za 50 zeta okazja ze hohoh. Ja za cos podobnego tylko ze Asmaxa musialem sie niezle wybulic. :? Niektozy to maja farta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Jesli juz o 1601 mowa to mam pytanie, czy serial w tym routerze w trybie asynchronicznym rzeczywiście moze wyciągnąć max. jedynie 115kbps, czy też możliwe byłoby użycie 230kbps (asynchroniczne ppp oczywiscie) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Router sluzy tak jak hub do rozdzielenia sieci. Jest on troche bardziej zaawansowany technicznie. Ma rowniez wlasna pamiec do zapisywania adresow IP i numerow protokolow przesylanych co przyspiesza transfer podczas gdy siec jest obciazona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Nie pamietam ktory to dokladnie cisco 1601 R ale generalnie seria 1600 to lowendy do podlaczania malych sieci do netu. Kiedys eksplatowalem takie cos do isdn'a ale od czasu przesiadki na sdi mi przeszlo bo mial isdn zintegrowany. W skrocie: sluzy do laczenia sieci LAN z WAN (wiem bardzo duze uproszczenie ;P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...