Skocz do zawartości
tanaka

router z czym do czego ?

Rekomendowane odpowiedzi

kupilem dwa routery cisco 1601 R , z kablami laczace, jednym zasilaczem :( za 50zł  , do czego taki router jest i co nim mozna zrobic ?

to po co kupywales jak nie wiesz do czego to ?

Cena tez taka troszke dziwna :) pewnie jumane co :D

nie wiem czy jumana , do czego to sluzy ten router ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Cisco 1600 series routers connect small offices with Ethernet LANs to the Internet and to company intranets using several wide-area-network (WAN) technologies: Integrated Service Digital Network (ISDN), asynchronous serial, and synchronous serial such as Frame Relay, leased lines, Switched 56, Switched Multimegabit Data Service (SMDS), and X.25."

Umiesz angielski ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Cisco 1600 series routers connect small offices with Ethernet LANs to the Internet and to company intranets using several wide-area-network (WAN) technologies: Integrated Service Digital Network (ISDN), asynchronous serial, and synchronous serial such as Frame Relay, leased lines, Switched 56, Switched Multimegabit Data Service (SMDS), and X.25."

Umiesz angielski ? :D

nie

moze mi sie to do czegos przydac taki router ? a i w tym sa wlozone jakies karty 4MB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pamietam ktory to dokladnie cisco 1601 R ale generalnie seria 1600 to lowendy do podlaczania malych sieci do netu. Kiedys eksplatowalem takie cos do isdn'a ale od czasu przesiadki na sdi mi przeszlo bo mial isdn zintegrowany.

W skrocie: sluzy do laczenia sieci LAN z WAN (wiem bardzo duze uproszczenie ;P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...