RepsOn Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 (edytowane) Chcialbym sie zapytac czy AN8 ULTRa jest warty swojej ceny wzgledem AN8 i po co w mobo DFI LanParty UT NF4-D Socket939 DualDDR SerialATA Raid 2xPCI-Ex16 FireWire GbLan Sound 8ch. ATX sa 2 porty pci-x skoro nic nie pisze na temat ze jest SLI ? a teraz obadalem ze te mobo maja jedno zlacze atx 24 pin i jesce do tego 4 pin tak jak w p4...o co w tym chodzi...moj nchieftec ma tylko jedno 20 pin i jedno 4 pin. Edytowane 23 Sierpnia 2005 przez RepsOn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Chodzi o to że nowe zasilacze maja właśnie 24pin, a wszystko wynika z tego że nowe proce potrzwbnują więcej papu. Co do DFI, to poczytaj o niej temat, zwłaszcza fragment o modowaniu do SLI. Co do Abita nie wiem, ale przy okazji chciałbym wiedzieć czym sie różni Abit KN8Ultra od AN8Ultra (poza chłodzeniem NB). Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 ja bym wybrał ABITA AN8 ULTRA chociaż z tego powodu że ma pasywne chłodzenie na mostku i jest na chipsecie nForce 4 ultra i ma obsługe dysków sata2 i o dziwo jest tańszy od zwykłego AN8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 W sumie to temat w kij nieaktualny juz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILAN Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 RepsOn to wiesz już czym sie różnią ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 No juz od prawie 2 miesiecy mam an8ultra i jestem zadowolony pasywne chlodzenie sata2 dobre oc itp itd..jest temat o tej plycie..jak ktos zainteresowany to warto przeczytac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...