Skocz do zawartości
kfgz

Długie Zamykanie Windows 2000 - Rozwiązanie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Od pewnego czasu próbowałem bezskutecznie znaleźć najlepsze możliwe rozwiązanie problemu długiego zamykania Windowsa 2000 + SP4. Po przeszukaniu zagranicznych forów trafiłem na program User Profile Hive Cleanup Service, który rozwiązuje ten problem poprzez usunięcie błędu o ID = 1000 - System Windows nie może zwolnić pliku rejestru.

Enjoy!

Pozdrawiam

Krzysiek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Od pewnego czasu próbowałem bezskutecznie znaleźć najlepsze możliwe rozwiązanie problemu długiego zamykania Windowsa 2000 + SP4. Po przeszukaniu zagranicznych forów trafiłem na program 1608967[/snapback]

Zagladnij na FAQ, gdzies tam przydalo by sie umiescic to info , bo to dosc popularny problem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Być moze twoj komputer jest zasłaby na tego windowsa.

Nie sądzę:

Procesor: AXP1700+

Pamięć: 512 MB

K. graf: R8500

Dysk: 40GB

Lub masz zabardzo zaśmieconego kompa

"Śmieci" na dysku nie trzymam - komp + system chodzą teraz jak w szwajcarskim zegarku.

EDIT:

Zagladnij na FAQ, gdzies tam przydalo by sie umiescic to info , bo to dosc popularny problem  :)

Myślę, że umieszczenie tego tematu w dziale FAQ byłoby dobrym pomysłem. Edytowane przez Dj_AnT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi