RepsOn Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 moglibyscie mi wytlumaczyc jak lamie ;p chodzi o to ze chce se kupic mobo an8 ultra ma ona jedno zlacze zasilania 24pin i jedno 4 pin (chyba takie jak w p4) ja mam zasilacz chieftec co ma jeden kabelek 20 pin i jeden 4 pin... czy jezeli kupie przejsciowke z 20 na 24 to bede mial wolna ta wtyczka 4 pin zeby ja "wlozyc" do tego zlacza 4 pin...chodzi mi o to ze nie wiem o co biega z tymi przejsciowkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumineq666 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 ja mam taka plyte i po kupnie przejsciowki, bedziesz miał wolną wtyczke 12V+ (2x2 - 2 czarne i 2 zółte), która wtykasz tuż nad gniazdem procesora. Podobno plyta startuje bez przejsciowki, ale nie sprawdzalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Tutaj znajdziesz nieco informacji o standardzie ATX i złączach w zasilaczach http://zenfist.pl/pelen.php?id=4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 dobra juz rozumiem :D:D:D ale chyba i tak kupie nowa zasilka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 ja bym radził zakupić jakiś dobry zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Czy po podlaczeniu zasilacza 20 pin do plyty 24 pin bez przejsciowki bedzie to dzialalo? Jesli bez przejsciowki nie pojdzie to czy po jej zakupie plyta bedzie dzialala w stabilnie ? Prosze o info bo jestem troche do tylu z nowinkami technologicznymi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Będzie działało.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L00Kass Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) To mnie dotknął podobny problem tylko na odwrót. Kumplowi kupiłem zasiłke Chieftec GPS350EB 101A do Epoxa 8RDA3+ no i kupa bo wtyk ja długi o 4 piny. Co z tym zrobić, jak to włożyć żeby działało, da sie tak? płyta: http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/7...728229/72822957 zasilacz: http://x-kom.pl/index.php?show_prod=7771 [edited] Oki, sytuacja opanowana, nie przyjrzałem sie wtyczce, te 4 piny można odczepić :) gadałem z kumplem - gadał że można nożem odkroić ale gdyby tak sie spalił to po gwarancji pewnie. .peace Edytowane 22 Listopada 2005 przez L00Kass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...