nedor Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Czy WINDOWSy sprzedawane z ACERAMI (chodzi mi głównie o 2403 ale polityka firmy jest chyba jednakowa w większości z modeli) są w pełni konfigurowalne przy instalacji, czy tez są tworzone domyślnie ustawione przez producenta rozmiary opartycji, ich typ oraz rodzaj softu instalowanego? Czy jest to jakiegoś rodzaju sztywny recovery disc czy zwykła OEMowska instalka??? POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 wszystko na sztywno niestety, dysk niesformatowany dzieli na pol i na pierwszej partycji stawia system.Jesli sie chce preinstalowac to trzeba sie liczyc z usunieciem wszystkiego co jest na partycj systemowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 A jak mam dysk podzielony na 3 partycje i odpale instalke windowsa z tych płyt?? Usunie mi partycje?? i podzieli na nowo na pół?? Czy zainstaluje na pierwszej partycji usuwając z niej wszytskie dane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azazel85 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Jak masz już dysk podzielony to partycje nie zostaną zmienione, tak było przynakmniej u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 partycji juz utworzonych nie pozmienia ale dane z pierwszej partycji usuwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 OK. Dzięki za info. Zawsze formatuje partycje systemową więc czy ja ją sformatuje czy to coś na płytkach obojętne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 OK. Dzięki za info. Zawsze formatuje partycje systemową więc czy ja ją sformatuje czy to coś na płytkach obojętne. 1609768[/snapback] ano wlasnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Jak masz już dysk podzielony to partycje nie zostaną zmienione, tak było przynakmniej u mnie. 1609371[/snapback] u mnie tez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 a czy n. partition magic dał by radę wcześniej przygotowanej przez tą windę partycji?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 a czy n. partition magic dał by radę wcześniej przygotowanej przez tą windę partycji?? :wink: 1612582[/snapback] da rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...