Slimaczek Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Czy grał ktoś moze w tego "modka" do Quake III??? Ten "mod" słuzy do grania postaciami z DBZ, grafika dosyc fajna (słyszałem). Chciałbym w to pograć, ale nie wiem czy sie opłaca z neta sciagac plik 123 MB i postacie kolejne 23MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Gra fajna tylko dla poczatkujacego dosc trudna. Jesli lubisz DB i masz z kim pograc to warto sciagnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 jak slyszalem opowiadania kolegow na temat tego moda to bylem podekscytowany, sam zagralem to znudzilo mi sie po kilku godzinach i zrezygnowalem :) teraz gram w Q3 i narazie nie mam zamiaru rezygnowac :) (CA) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...