Ne00n Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Witam, obecnie posiadam Windows 2000, ale chciałbym kupic Xp, tlyko zastanawia mnie sens tego zakupu skoro zaraz wyjdzie nowy Windows..czy Waszym zdaniem ten zakup sie jeszcze opłaca?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Moim zdaniem bez sensu Czego ci brakuje w tych 2000 co maja Xp?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ne00n Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 W sumie to nie tak że mi czegoś brakuje...ale odnosze wrażenie ze Xp jest szybszy od 2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnDoe Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Ja nie widzę różnicy :) a jakby była to raczej na korzyść Windy 2000. Jakbym miał kupować jakąś Winde dzisiaj to tylko 2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Ja bym się wstrzymał z kupnem xp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...