Jaro830628 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zakupiłem karte zabrałem sie szybko po powrocie do domu do jej montażu potem instalacja !Ku mojemu zdziwieniu nie ma źwięku na kanałach telewzyjnych! same szumy! nie wiem jak to zmienic! używam oprogramowania z płyty załączonej do karty! Jak włącze stacje radiowe to wszystko GRA można słuchać nadawania ! ale jak przełącze na TV to nie ma dźwięku same szumy ! Wszystko podłączone zgodznie z instrukcją!domyślam sie ze to jest kwestia konfiguracji ale w PVR-plus nie doszukałem sie opcji mogących odpowiadać za ten problem ! wogóle co do dźwięku to jest tam niewiele możliwości! Prosze o pomoc w miare możliwości i szybką odpowiedź! Karta telewizyjna: Avacs multimedia expert na chisecie conexant broadcast decoder CX23881-19 4200041 0425 Korea KW88X_LP VER:E win XP Sp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 pisze post pod postem bo niechciałbym zeby ten temat pozostał bez odpowiedzi jak kto wie to prosze o rade i o pomoc z zaistnialym problemem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Poszukaj opcji przęłączających dźwięk na inny system BG lub DK. Ew. Spróbuj włączyć inny sytem stereo: Nicam, A2 Stereo, A2* Stereo; lub wyłaczyć stereo i wł. Mono. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 OK jak bede w domu to zaraz sprawdze bo narazie jestem w robocie i napisze czy działa czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...