Skocz do zawartości
mikaelus

Normalnie 3DMark zwariował.....!

Rekomendowane odpowiedzi

Już nie wytrzymuję! Od 2-3 tygodni coś nie tak dzieje się z 3DMarkiem. Któregoś pięknego dnia komp nie wystartował, więc obniżyłem taktowanie i napięcie - ruszył. Po jakimś czasie udało mi się go znowu ustawić na 900 - wszystkie pozostałe ustawienia podobnie jak były wcześniej. Tym razem jednak zamiast 4900pkt. mam 2500! Czy ktoś mi może wytłumaczyć o co chodzi?! Może to wina jakichś innych ustawień w BIOS'ie?! A może jakiś błąd Windy?!!??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrcze coś znalazłem, ale nie wiem co z tym zrobić. Wszedłem na support MadOnion i wyczytałem, że powinienem mieć włączoną AGP Texture Acceleration. Niestety z niezrozumiałych powodów nie mogę tego zrobić. Właśnie przeinstalowałem DirectX i nic. Jakieś pomysły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle już robiłem ;) Obeszło się bez tego teksturowania. Coś zamieszałem, usunąłem kartę zainstalowałem jakieś stery z windy, jakieś jeszcze parę ustawień w BIOS'ie i... wyciągnąłem w 3DMarku swój rekord 4955 pkt. :D :D :D

Nie chcesz wyciagnac z tego 5000? Ja bym nie wytrzymal i niocke se zrobil by miec 5000!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle już robiłem ;) Obeszło się bez tego teksturowania. Coś zamieszałem, usunąłem kartę zainstalowałem jakieś stery z windy, jakieś jeszcze parę ustawień w BIOS'ie i... wyciągnąłem w 3DMarku swój rekord 4955 pkt. :D :D :D

No to super! Moze po reinstalacji WIndy bedzie jeszcze lepiej, a tak a propo po jaka Winda jedziesz? :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...