Skocz do zawartości
sewsew

Czy Moze Byc Ten Asrock?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. MAm pytanie. Zamierzam sobie kupic nowy sprzęt, lecz za bardzo pieniędzy nie mam. I chce zaoszczędzić troche i dlatego wybieram tą płyte , http://arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=3...id=59&grupa=368

I bedzie ona jakoś wpływała na wydajność żle? POwiedzmy gry , będą się przez nią krztusić, czy to raczej nie możliwe , ze przez płyte ?

A chce do niej dać: S 939 ATHLON 3000+, GF 6800 PCI-E, 1 GB RAM 400

A nie chce sprzętu kręcić, tylko żeby normalnie chodził, ale czy ta płyta nie wpłynie ujemnie na wydajność, skoro to najtańsza? Ze np ogranicza procka, lub karte. No nie wiem

Edytowane przez sewsew

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie polecam ze względu na dużą awaryjność płyt tej firmy...Pracując w serwisie zdążyłem wyrobić sobię już o nich opinię. O ile to możliwe to dokładając 70 zł masz już Gigabyte K8NSC-939, całkiem fajna płyta, tylko te 70 zł różnicy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. MAm pytanie. Zamierzam sobie kupic nowy sprzęt, lecz za bardzo pieniędzy nie mam. I chce zaoszczędzić troche i dlatego wybieram tą płyte , 1609469[/snapback]

Płyta jak płyta aż tak wiele do wydajności nie ma jest tylko 1 problem

STOP OVERCLOCKED

i to kategorycznie ludzie majac takie płytki próbuja podkrecac kompa potem sie dziwia ze im padaja ta płyta nie ma pewnie żadnych zabezpieczen i sie do tego wogóle nie nadaje.Ja bym jednak dołożyc ze 100ke do czegos lepszego

sam mialem awaryjnie asrocka przez miech i zdarzały mi sie czasem denerwujace zwiechy i zaciecia a na abicie żadnych niespodzianek :rolleyes:Ale nawet ładnie wyglada ten asrock w tym niebieskim laminacie :razz:I dual chanell ma :)

i nie złe wyposażenie.Moze sie ten asrock poprawił :? Chociaz za ta cene to chyba nie mozliwe, bo jest kosmicznie mała.

Edytowane przez Arczi2222

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi