sewsew Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam. MAm pytanie. Zamierzam sobie kupic nowy sprzęt, lecz za bardzo pieniędzy nie mam. I chce zaoszczędzić troche i dlatego wybieram tą płyte , http://arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=3...id=59&grupa=368 I bedzie ona jakoś wpływała na wydajność żle? POwiedzmy gry , będą się przez nią krztusić, czy to raczej nie możliwe , ze przez płyte ? A chce do niej dać: S 939 ATHLON 3000+, GF 6800 PCI-E, 1 GB RAM 400 A nie chce sprzętu kręcić, tylko żeby normalnie chodził, ale czy ta płyta nie wpłynie ujemnie na wydajność, skoro to najtańsza? Ze np ogranicza procka, lub karte. No nie wiem Edytowane 23 Sierpnia 2005 przez sewsew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 wszystkie chipsety pod A64 dysponuja ta sama wydajnoscia (tylko pierwsze nf3 i jakis tam byly gorsze ,ale na s939 to juz roznic nie ma) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Niestety nie polecam ze względu na dużą awaryjność płyt tej firmy...Pracując w serwisie zdążyłem wyrobić sobię już o nich opinię. O ile to możliwe to dokładając 70 zł masz już Gigabyte K8NSC-939, całkiem fajna płyta, tylko te 70 zł różnicy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 jak nie interesuje cie wcale OC to ASRock jest najlepszym wyborem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi2222 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam. MAm pytanie. Zamierzam sobie kupic nowy sprzęt, lecz za bardzo pieniędzy nie mam. I chce zaoszczędzić troche i dlatego wybieram tą płyte , 1609469[/snapback] Płyta jak płyta aż tak wiele do wydajności nie ma jest tylko 1 problem STOP OVERCLOCKED i to kategorycznie ludzie majac takie płytki próbuja podkrecac kompa potem sie dziwia ze im padaja ta płyta nie ma pewnie żadnych zabezpieczen i sie do tego wogóle nie nadaje.Ja bym jednak dołożyc ze 100ke do czegos lepszego sam mialem awaryjnie asrocka przez miech i zdarzały mi sie czasem denerwujace zwiechy i zaciecia a na abicie żadnych niespodzianek :rolleyes:Ale nawet ładnie wyglada ten asrock w tym niebieskim laminacie :razz:I dual chanell ma :) i nie złe wyposażenie.Moze sie ten asrock poprawił :? Chociaz za ta cene to chyba nie mozliwe, bo jest kosmicznie mała. Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez Arczi2222 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Jeśli szukasz czegoś taniego i z możliwościami OC, to zajrzyj tu: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=149147 Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...