Macio19 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 siemka w Menadżer Urządzeń > Inne urządzenia - mam na żółto Kontroler Ethernet, oraz Kontroler Uniwersalny magistrali szeregowej (USB) no i nie moge tego zainstalować - może ktoś wie jakie stery i skąd, albo jak w inny sposób to zrobić - help - z góry THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomqS Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 (edytowane) Mam podobny problem,nie moge zainstalowac sterowników USB to Serial. Podczas próby instalacji z płytki odsyla mnie zebym zaktualizowal SP1 mimo ze mam zainstalowaną winde XP z SP2. Ps.Niedawno wymienialem plyte główną i wlasnie od wtedy nie chce mi zainstalowac tych sterowników. Płyta: Biostar M7VIT Bravo. Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez TomqS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio19 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Dzisiaj także zainstalowalem SP2 z myślą, że to coś da - WYNIK: kicha PS: Ja mam Abit'a AN7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...