faxiarz Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Witam Zamierzam wymiecić mój obecny sprzęt grający , a dokładniej mówiąc kolumny ,gdyż mam male od wieży jvc ... Mój sprzęt to wzmacniacz pioneera sa-520 podlaczone do karty dźwiekowej na płycie gł. Dysponuję kwotą max 400 zl i kolumny mają być nowe z gwarancją Słucham muzyki elektronicznej , minimal , detroit , dub deep techno Lubię czasem słuchać głośno muzyki i względnie dobry bas jest dla mnie ważny oczywiście ogólne brzmienie również :) Mój pokój ma 12 m^2 Sprzęt będzie stac na szafie w odległości ok 2 metrów od siebie i moze miec maksymalnie 44 cm wysokości dlatego wybór ograniczyłem do nastepujących modeli http://www.tawoaudio.pl/index.php/addpage/show/4 http://allegro.pl/show_item.php?item=60617159 http://www.stx.pl/index.php?vMenu=1&vMenuItem=0&vSubPage=161 Wiem , że za dużo nie osiagnę i zdaję sobie z tego sprawę Proszę o opinie, który sprzęt będzie najlepszy z wymienionych A może coś innego polecicie ? dzięki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 (edytowane) Stx'a sobie daruj od razu. Chyba, że chcesz stracić słuch od wysokich tonów. Magnat podobno robi coś nawet dobrego. Ale chyba nie w tej cenie ;) Tawo, tesla...to bym brał. Chociaż, każda tesla ma przytłumioną średnicę, taka jakby matowa. Ale nie jest źle ;) A swoją drogą, dlaczego "nowe i z gwarancją" ? Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez esh0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faxiarz Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Stx'a sobie daruj od razu. Chyba, że chcesz stracić słuch od wysokich tonów. Magnat podobno robi coś nawet dobrego. Ale chyba nie w tej cenie ;) Tawo, tesla...to bym brał. Chociaż, każda tesla ma przytłumioną średnicę, taka jakby matowa. Ale nie jest źle ;) A swoją drogą, dlaczego "nowe i z gwarancją" ? 1610693[/snapback] poniewaz strzezonego pan bog strzeze , a mnie sprzet lubi sie psuc :) nie wiem dlaczego ,ale tak juz jest ze wole miec spokoj nic pozniej 2 razy tracic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Stx'a sobie daruj od razu. Chyba, że chcesz stracić słuch od wysokich tonów. Magnat podobno robi coś nawet dobrego. Ale chyba nie w tej cenie ;) Tawo, tesla...to bym brał. Chociaż, każda tesla ma przytłumioną średnicę, taka jakby matowa. Ale nie jest źle ;) A swoją drogą, dlaczego "nowe i z gwarancją" ? 1610693[/snapback] Z STX'ów słyszałem te (gdn 18-120-6-SW i GDWK-11-200-8-AJ) i muszę przyznać, że grają całkiem nieźle jak na STX'a (tylko cena przekracza tą podaną przez faxiarza) Faxiarz - jak masz w pobliżu jakiś komis audio to idź i poszukaj, czasami można dorwać Tonsile w dobrej cenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...