Mike3129 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Mam pytanko jak powstrzymać rozwijanie listy menu start--> programy. Pewnie to banalne pytanie jednak ja nie wiem i prosze o pomoc. Po wejściu w programy chce mieć wszystko na wierzchu nie chce nic rozwijać??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Kliknij PPM na pasek zadań (na dole ekranu) Właściwości>>Menu Start>>Dostosuj>>Zaawansowane>>Elementy menu Start>>Przewiń polecenie Programy i nakoniec dajesz Zastosuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike3129 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 nie pomaga mi to, zaznaczam to i klikam ok a potem nawet zastosuj sie nie podświetla. Mam klasyczne menu w winXP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Chodzi o ukrywanie programów, z których się nie korzysta? Odznacz 'Używaj menu spersonalizowanych'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike3129 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 OK udało sie, dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...