stranded Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 w biosie ostanio ukazało mi się to (nie zwracajcie uwagi na błąd związany z dyskietką, bo sam ją odczepiłem - wtedy tylko bios nie idzie dalej no i zdążyłem cyknąć fotkę i w końcu to przeczytać): :? o co chodzi?! zła taśma czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 ok udało mi się ten problem rozwiązać (google), chodzi o to, że pomyliły mi się taśmy - bo są takie 40 i 80 czegoś tam :lol: no i ja zamiast pod napędy dać tę 40 to dałem pod dysk przez co działał wolno). można zamknąć, może komuś na przyszłość się przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 No to juz bedziesz wiedzial na przyszlosc co jest nie tak. Ten komunikat wlasnie informowal cie o mozliwosci poprawienia wydajnosci dysku twardego poprzez zastosowanie 80 zylowej tasmy IDE a nie 40. W sumie komp dziala na tym normalnie aczkoliwek dysk ma mniejsza wydajnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...