Rolex Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 (edytowane) Czy istnieje możliwość że to ruszy?? Chodzi o zabarwienie proca :) spalony czy nie? Edytowane 23 Sierpnia 2005 przez Rolex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Czy istnieje możliwość że to ruszy?? Chodzi o zabarwienie proca :) spalony czy nie? 1609571[/snapback] spalony albo ktos go obmacal palcami ;) ale sprobowac nie zaszkodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Proc jest spalony. Ruszyc moze ale o stabilnosci nie ma chyba co mowic :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolex Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Już jutro jade sprawdzić proca/ nie mam u siebie płytki/ więc wyniki będą :D Trzymać kciuki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Witam, mam male pytanko dotyczace wlasnie athlona 2000+ Moge sie zamienic za 2200+ na takiego athlonka, AXDA2000DUT3C JIUHB 0318XPMW, czy ktos moglby rozszyfrowac jego oznaczenia, bo nie wiem czy warto :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tech.tel Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Jeśli bawisz się w OC na próbę możesz go wziąć. Z tego co widzę seria jest Ok, pracuje na napięciu bodjaże 1.6V JIUHB czyli powinien iść dość ładnie - ale proponuję najpierw sprawdzić a dopiero później brać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Co do tego proca w temacie, mialem przez pul roku takiego samego "nadpalonego" sempa 3000 + chodzil prawie non stop , zadnych zwiech ani nic takiego ( byl podkrecony na 2,3 ) sprawdz, nie zaszkodzi. Ja mojego dostalem za darmo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) Jeśli bawisz się w OC na próbę możesz go wziąć. Z tego co widzę seria jest Ok, pracuje na napięciu bodjaże 1.6V JIUHB czyli powinien iść dość ładnie - ale proponuję najpierw sprawdzić a dopiero później brać. 1651949[/snapback] idzie na napieciu 1,675 200x10 (na 1,65 w prime bledy po ok pol godz, temp max.49C), czyli tyle samo co moj 2200+ ale na napieciu 1,7v, zobaczymy co dalej Edytowane 16 Września 2005 przez medievil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...