Gość fuqs Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 niedawno zmieniłem mojego poczciwego geforce'a na radeona 9200 . wszystko jest ok ale gdy daję z windowsa URUCHOM PONOWNIE to czasami komputer uruchamia się ponownie ale nie testuje pamięci i bootowanie biosu jest bardzo długie. gdy komp sie juz jakoś 'zabootuje' i przechodzi do ładowania windowsa to wtedy po pewnym czasie kursor postępu ładowania staje i komp sie zwiesza. pomaga dopiero ponowny start. dzieje sie tak tylko gdy dam uruchom ponownie. może ktos mi to wytłumaczyć co jest nie tak? gdy miałem geforce nie bło tego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 ja tak miałem kilka razy: - testowałem rózne stery do ATI (NGO, Omega, Catalist) bez wywalania opprzednich (ale byłem głupi ;-) ) - przy przesiadce z NV na ATI (czyli jak u Ciebie) - pomogło wywalenie sterów od NV drivercleanerem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 ale ja robilem formata i reinstalke windy.. drivercleanerem tez próbowałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...