r0bu$ Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 (edytowane) no wlasnie przy wlaczeniu peceta dostaje takie cos jak na obrazku !! drukarke mam zainstalwoaną poprawnie !!jak zainstalowac te PRINTER bo nigdzie nie ma sterownika gdzie szuakc nic nie pasuje autoamtyczna instalacja tez nie dziala !! co zrobic zeby mi sie to nie pojawialo ?? albo jak to zainstalowac zeby juz sie nie pojawialo !! oczekuje pomocy !! nie jest to drukarka na 100% ale cos z drukarką nie wiem moze to plik systemowy :( Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez r0bu$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 no wlasnie przy wlaczeniu peceta dostaje takie cos jak na obrazku !! drukarke mam zainstalwoaną poprawnie !!jak zainstalowac te PRINTER bo nigdzie nie ma sterownika gdzie szuakc nic nie pasuje autoamtyczna instalacja tez nie dziala !! co zrobic zeby mi sie to nie pojawialo ?? albo jak to zainstalowac zeby juz sie nie pojawialo !! oczekuje pomocy !! nie jest to drukarka na 100% ale cos z drukarką nie wiem moze to plik systemowy :( 1609756[/snapback] Wywal ta drukarke co masz teraz zainstalowana, uruchom ponownie kompa i postepuj wedlug procedury plug and play :). Jak prosi tak mu dawaj ;p. Nic juz sie nie bedzie pojawialo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Na stronie Microsoftu jest opis rozwiazania tego problemu. http://support.microsoft.com/default.aspx?...kb;en-us;298370 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...