Camis Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 (edytowane) Koniec zamowien ========= Zrealizowane Adult (202mil srednica) 1. gnz - 2 sztuki 2. wunat - 1 sztuka 3. SuNsHinE - 4 sztuki 4. wasiela - 1 sztuka 5. maros - 1 sztuka 6. zdanek - 1 sztuka Łacznie = 10 sztuk ========== Zrealizowane Youth (180mil srednica) 1. Sysak13 - 5 sztuk + 2. Barti - 2 sztuki + 3. Flo3 - 1 sztuka + 4. VILQ - 2 sztuki + Łacznie = 10 sztuk ========== Zrealizowane Adult (202mil srednica) 1. Patyczak - 2 sztuki + 2. raven_88 - 2 sztuki + 3. Barti - 1 sztuka + 4. VILQ - 2 sztuki + 5. Allen3 - 1 sztuka + 6. slavOK - 2 sztuki + Łacznie = 10 sztuk ========== Zrealizowane Adult (202mil srednica) 1. zimny1 - 3 sztuki 2. Krutki - 1 sztuka + 3. Barthezzo - 1 sztuka + 5. bart132 - 3 sztuki + 6. Buu - 2 sztuki + Łacznie = 10 sztuk ========== Zrealizowane Youth (180mil srednica) 1. Allen3 - 1 sztuka + 2. Krutki - 2 sztuki - 3. M@Ly - 1 sztuka + 4. BiAłY - 1 sztuka + 5. bart132 - 3 sztuki + 6. tymej - 2 sztuki + Łacznie = 10 sztuk Edytowane 2 Listopada 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoseMariano Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 chciałem zamówić 2 opaski (Adult - 202mil srednica) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 (edytowane) Ja też chętny na dwie adult :) gdzie co komu mam wpłącić :> Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutki Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Ja bym prosił o jedną opaskę w wymiarze adult i dwie o wymiarze young. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 hajs odemnie juz poszedl przelewem na twoje konto @cmx czekam na przesylke... pozdrawiam! dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 el0 zamawiam jedną adult. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 a moze ktos napisac o so chodzi;] fotki jakies z czym to sie je;]? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 To są takie opaski na ręke, pieniądze z ich sprzedaży są przekazywane na fundację Lance'a Armstronga, która pomaga ludziom z rakiem. Opaski wyglądają tak : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) To ja zamawiam 1 (słownie: jedną) Young :D. Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez BiAłY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 są w najnowszym Glamour ;) pismo kosztuje 5,50zeta..wiec jazda do kiosków i kupcie dziewczynie, mamie, babci itp..i będziecie mieli a Wasze np. dziewczyny będą też zadowolone z pisma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 "Live Long" ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) Zamawiam dwie young Edytowane 29 Sierpnia 2005 przez tymej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 są w najnowszym Glamour ;) pismo kosztuje 5,50zeta..wiec jazda do kiosków i kupcie dziewczynie, mamie, babci itp..i będziecie mieli a Wasze np. dziewczyny będą też zadowolone z pisma :) 1617415[/snapback] Lukk - w tym Glamour, to są oryginalne opaski ? Bo przecież kupuje się je aby wspomóc fundację, a nie dla szpanu B) Jeśli tak - lece do kiosku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Lukk - w tym Glamour, to są oryginalne opaski ? Bo przecież kupuje się je aby wspomóc fundację, a nie dla szpanu B) Jeśli tak - lece do kiosku :) 1617520[/snapback] szczerze to nie wiem :oops: :oops: chyba nieoryginalne :blink: ale nie wiem.. a po drugie teraz pisali (w Glamour wlasnie) ze jest na nie po prostu MODA...i w USA masz nawet opaski "Be Happy" itp <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 W takim razie odpuszcze sobie glamour :) Dzięki za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Napisałem już, że na tych opaskach z gazety jest napisane "Live Long" a nie "Live Strong" więc to napewno nie jest oryginał... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 juz raz na forum wyjaśniałem co i jak z opaskami, wiec poszukajcie a nie o so chodzi a oryginaly tylku na www.laf.org poprzez CMX`a polecam firma solidna:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Te mniejsze opaski powinny chyba się nazywać "youth" a nie "young" - przynajmniej tak pisze na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Te mniejsze opaski powinny chyba się nazywać "youth" a nie "young" - przynajmniej tak pisze na allegro. 1618791[/snapback] No dokladnie :wink: maly blad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 (edytowane) 3x youth + 3x adult bym chciał zamówić A tak na marginesie to chyba powinno byc 180/202 mm obwodu :) Edytowane 28 Sierpnia 2005 przez bart132 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Narazie koncze zamowienia na nowe opaski. Jeszcze pozostaly 2 opaski Adult kto chetny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 ej @cmx dostales kase za opaske ode mnie? wyslales juz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 przeciez masz w pierwszym poscie napisane, ze jeszcze do niego paczka nie dotarla; moze wreszcie chetni na youth powplacaja kase?! ile mozna czekac/zwlekac; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 cmx 2 adult poprosze :> gdzie kase wplacac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 No wreszcie 10 sztuk :P Jeszcze tylko wszyscy muszą wpłacić <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Ja jutro wpłace za youth oraz adult. Niech tylko ktos z mojej grupy zwleka to paznokcie połamie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 są w najnowszym Glamour ;) pismo kosztuje 5,50zeta..wiec jazda do kiosków i kupcie dziewczynie, mamie, babci itp..i będziecie mieli a Wasze np. dziewczyny będą też zadowolone z pisma :) 1617415[/snapback] | | v "Live Long" ... 1617446[/snapback] | | v Napisałem już, że na tych opaskach z gazety jest napisane "Live Long" a nie "Live Strong" więc to napewno nie jest oryginał... <_< 1617735[/snapback] Nawet nie wiecie jak mnie wkurzyło jak widzialem reklame Glamour z "modnymi opaskami" :angry: Podróby dawać do gazet :/ Żałosne :mur: :mur: :mur: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 | | v | | v Nawet nie wiecie jak mnie wkurzyło jak widzialem reklame Glamour z "modnymi opaskami" :angry: Podróby dawać do gazet :/ Żałosne :mur: :mur: :mur: :angry: 1622078[/snapback] zaraz zaraz...rozdzielmy 2 rzeczy..sa opaski "pomocne chorym na raka" , ale sa tez wyrazajace nasze uczucia, stosunek do czegos itp..i to nie są zadne podróby!! wogole w Stanach jest jak dobrze pamietam KILKA takich fundacji..te sa akurat żołte i znacza popieranie walki z rakiem..sa tez fioletowe (rak piersi) itp. itd...białe (i czarne) mają napis "STAND UP, SPEAK UP" i tyczą się walki z rasizmem.. są tez "zwykle" "podtrzumujace na duchu"..np. BE HAPPY..jest ci smutno, patrzysz na opaske i widzisz ten napis..przynajmniej taki jest zamysł tych opasek a ogolnie opaski są powiedzmy sobie szczerze dla szpanu..nie wierze ze kupujecie je aby poprzec walke z rakiem <_< ciekawe czy gdyby nie dawali MODNYCH opasek tez byscie wysylali 5 zeta na walke?? pewnie nie.. a tak btw. ta opaska z Glamour juz sie rozpieprzyła :? pękła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Bo to zły plastyk był ;] A tak poza tym, niby to takie modne, ale jedyną osobą ktora nosi tąopaske na ręku to koleżanka mojej mamy... :/ nie widziałem by więcej osób ją nosiło... 0o więc nie wiem czy to tak dla szpanu... no ale, to nowa moda podobno... ;] ale co tam, ciesze sie że szwy mi zdjeli ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Bo to zły plastyk był ;] A tak poza tym, niby to takie modne, ale jedyną osobą ktora nosi tąopaske na ręku to koleżanka mojej mamy... :/ nie widziałem by więcej osób ją nosiło... 0o więc nie wiem czy to tak dla szpanu... no ale, to nowa moda podobno... ;] ale co tam, ciesze sie że szwy mi zdjeli ;] 1622126[/snapback] no poczekaj troszke :D ...za jakies 3 miechy prawie kazdy to bedzie mial..narazie jest to strasznie modne w Stanach i UK (w Glamour wlasnie przegladalem i byli pokazani m.in. Ksiąze Karol, Beckhamowie,Robbie Williams itp itd) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...