wunat Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 doszla dzisiaj do mnie. slicznie dziekowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Zrealizowane :D W takim razie pamietaj zostaw te opaski dla mnie do czasu jak youthy przyjda ;] 1669880[/snapback] Wyslalem juz adulty zebys nie czekal za dlugo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VILQ Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Do mnie jeszcze nie dotarly :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Do mnie jeszcze nie dotarly :( 1670712[/snapback] Dobra cicho, nie Jestes sam ^_^. Cierpliwosci :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 dzieki @Cmx do mnie dotarla, ladnie zapakowana, wszystko luks, pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) Wyslalem juz adulty zebys nie czekal za dlugo :) 1670682[/snapback] łoł :D Edytowane 27 Września 2005 przez bart132 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VILQ Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Dzisiaj dotarly wszystkie 4 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyczak Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 przed chwilą była listonoszka :D dzięki Cmx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zimny1 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) no do mnie też przed chwila dotarły thx Cma :] Edytowane 28 Września 2005 przez zimny1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 No ja też przed chwilą dostałem :D Dzięki CMX :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Were is my opaska... :cry: :sad:... Read this txt... :unsure:... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) Were is my opaska... :cry: :sad:... [/img]http://img240.imageshack.us/img240/8578/10953356ae.gif[/img] Read this txt... :unsure:... 1673528[/snapback] Ostatnia paczka jeszcze do mnie nie dotarala z USA :sad: Edytowane 1 Października 2005 przez mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Ostatnia paczka jeszcze do mnie nie dotarala z USA :sad: 1673552[/snapback] Hm, a ile to juz jest, bo ja sam juz stracilem rachube, a Ty napewno tez :). Bo mi sie zdaje, ze chyba juz z 3 tygodnie, a nawet 3,5 :unsure:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 16 wrzesnia pobrali kaske z karty, a wyslali 16-17 wrzesnia, czyli nawet nie 2 tygodnie :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 16 wrzesnia pobrali kaske z karty, a wyslali 16-17 wrzesnia, czyli nawet nie 2 tygodnie :-P 1673591[/snapback] :blink: :? <_< :huh: :mellow: :cry: :sad: Eh.... dobra koniec tematu odezwij sie jak przyjdzie do Ciebie... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Dzisiaj rano do mnie doszla, dziekowac Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 do mnie jeszcze nie dotarła :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 AAA u mnie właśnie listonosz był :P.. wieeelkie dzięki Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 doszły :) wielki thx Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Pikne 3 opachy doszly ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Opaski doszły dzisiaj rano. Wielkie dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Dzisiaj doszła do mnie przesyłka z Adult'em :] Wszystko OK. Dzięki wielkie Cmx! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Od Lance'a Do Lansu - Między Dobroczynnością a Modą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 A ja mam dalej puste rece, ale jestem niecierpliwy :wink:. Wybaczcie mi to :lol:. Cmx Napisz kiedy dojda do Ciebie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Opaaaaskę Livestrong miaaałem.....:|... 5 tygodni czekania i po 2 dniach mi kumpel ją urwał...:|...na wf'ie... tak się zdenerwowałem że się na Stand Up Speak Up szarpnąłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 (edytowane) Ciekawi mnie ten fenomen opasek , ale dla mnie to tylko kolejny trend i nie mam zamiaru nosic kawalka plastiku za 20 zl tylko dlatego ze inni to robia i jest to trendy :? Edytowane 4 Października 2005 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 wiec po co sie tu wpisujesz ? to jest topic do zamawiania i ew uwag na temat realizacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Mialem nadzieje ze ktos mi wytlumaczy o co w tym chodzi , czy to rodzaj bizuterii , czy po prostu pozwala identyfikowac sie z jakas grupa spoleczna. Pytam bo ciekawia mnie takie sprawy sam nie nosze bo nie podoba mi sie kawalaek plastiku na rece , moi znajomi tez nie nosza wiec nie za bardzo mam u kogo zasiegnac opini. Nie dopatrujcie sie tu jakiejs prowokacji po prostu pytam was jako ludzi ktorzy kupuja i nosza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Człowiek lubi dostawac cos za cos. Daja pieniadze na fundacje a wzamian dostaja opaske. Czlowiek lubi sie na kims slawnym wzorowac. Fenomen opasek w USA rozpoczal sie od gwiazd sportu czy filmu. Czlowiek jest zwierzeciem stadnym, jesli w Twoim otoczeniu spora grupa osob ma cos, to czesto jest tak, ze Ty rowniez chcesz miec to cos. Gdyby nie te opaski na reke, to chyba Lance nie zebralby tych pieniedzy chocby poprzez smsy. Opaska jest czyms w rodzaju podziekowaniem za podarowanie datku na fundacje. Jesli Tobie sie nie podoba, to nie nosisz albo podarowujesz ja komus, komu sie spodoba. Koledze, kolezance komus z rodziny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Dzieki Ralph wlasnie takiej odpowiedzi oczekiwalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...