Skocz do zawartości
Camis

Opaski Livestrong

Rekomendowane odpowiedzi

A właśnie to, że ludzie to kupują nie mając świadomości, że to akcja, zapoczątkowana przez N. Amstronga. Ci ludzie sami sobie przeczą. Kupują coś, myślą, że dla szpanu, a kasa z tego idzie na walkę z nowotworami. Ludzka głupota i nieświadomość mnie przeraża.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OT
Cmx - jesli chcesz, aby link przekierowal dana osobe do 15 posta, kliknij na dany post (na numer) i wyswietli Ci sie link, i wtedy go podaj, a automatycznie przekieruje, a nie tutaj zbedne trzy slowa wysilku musisz pisac :wink: :).

Pozdrawiam :P.

/OT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OT
Cmx - jesli chcesz, aby link przekierowal dana osobe do 15 posta, kliknij na dany post (na numer) i wyswietli Ci sie link, i wtedy go podaj, a automatycznie przekieruje, a nie tutaj zbedne trzy slowa wysilku musisz pisac :wink: :).

Pozdrawiam :P.

/OT

[OT]

Wiem wiem, tylko ze robilem zle bo dalem prawym na '#15' i kopiuj link ;) A wtedy nie dziala... A teraz sie dowiedzialem ze trzeba kliknac :lol:

[/OT]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie ratunku nie robicie wsi z tymi opaskami i jeszcze mi powiedzcie ze bedziecie z tym chodzic nie ufam ludziom i wiem ze nawet grasz z tych opasek nie idze na leczenie chorych

:blink: LOL :?: Czy Ty myslisz, ze ja ja kupilem, aby nosic dumnie na rece, ze jestem modny :?:

Kupilem ja, bo chcialem "pomoc" chorym na raka. Wiem, ze suma nie jest duza, bo 5 zl, to nawet nie jest kropla w morzu, ale wiem, ze kasa idzie na cel, ktory jest wazny. A z takim podejsciem:

- Kupie, bede modny,

- Nie kupie, ta kasa idzie do kogos kieszeni,

- Nie bede jej nosil, bede wygladal jak ped*l,

- To wielka sciema,

strasznie mnie denerwuja takie komentarze :angry:. Kupilem ja, aby wspomoc, bede ja nosil, aby inni ludzie takze wplacili kase, nie po to, aby miec takie cos, ale aby rozpowszechnic to, i bedzie wiecej kasy dla fundacji. Nie chodze z ta opaska po miescie i specjalnie ja pokazuje, jest na rece, bo jest, i nie bede jej zdejmowal. Ja zakupilem opaske, to moje dwie siostry kupily dla swoich mezow oraz dzieci. Razem juz jest 8 osob w rodzinie z nimi. I bardzo dobrze, jestem dumny z tego, ze cos zrobilem, ale kosztem wspolczucia i dobroci, a nie mody, czy tez pochwaly.

EOT :!:

Edytowane przez M@Ly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prezes ma część racji - sam to widze na codzień - nagle podwinięte rękawki - wręcz spojrzenie "popatrz co mam" a mówie to o ludziach ktorych znam mniej lub bardziej.

Czyż nie najważniejsza jest pomoc?

Znam kilka innych sposobów na pomoc ludziom cierpiącym na nowotwory bez informowania o tym opini publicznej.

Oczywiśnie akcji w zaden spoób nie neguje - wydaje mi się jednak ze ludzie nie bardzo rozumieją takie akcje - część ludzi oczywiście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi to przypomina jakas sekte .

heh widze ze interes sie kreci natym.Ale dlamnie to porazka i obciach ,juz wole wplacic bez niczego kase na fundacje niz nosic takie badziewie.

Ludzie kupcie sobie normalny lancuch na reke ze srebra.

Edytowane przez Gumis7777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh widze ze interes sie kreci natym.Ale dlamnie to porazka i obciach ,juz wole wplacic bez niczego kase na fundacje niz nosic takie badziewie.

"Mi to przypomina jakas sekte .

heh widze, ze interes sie kreci na tym. Ale dla mnie to porazka, i obciach, juz wole wplacic bez niczego kase na fundacje, niz nosic takie badziewie.

Ludzie kupcie sobie normalny lancuch na reke ze srebra."

Oj tak nie ma to jak napisanie posta w 10 sekund, oraz napisac, abysmy lepiej wspierali dresow z kietami, i z lancuchami od krowy na szyi, a nie wspierali fundacje chorych ludzi na raka. Gratuluje, swietne podejscie, sam do tego doszedles :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumie tego typu wypowiedzi

Nawet jeżeli ludzie nie rozumieją do końca tej akcji i kupują ją dla szpanu to co z tego??

Kasa jest kasą jest ona potrzebna na pomoc, a to że obie strony na tym korzystają, jedni bo dostają pomoc drudzy z innych przyczyn mniej bardziej humanitarnych to chyba nic złego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi