Amadek Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zainstalowalem gre Apache vs Havoc. Po uruchomieniu gry niestety nie mam zielonego pojecia jak wystartowac smiglowcem:/ Czy ktos ma moze klawiszologie do tej gry? Lub jest ona gdzies w internecie? Szukalem ale nic nie znalzlem:( Pozdrawam obszernie wylewnie dziekujac na potencjalna pomoc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 musisz którymś przyciskiem R albo W albo E niepamiętam dokłądnie , musisz uruchomić silnik potem musisz + zwiekszyć przepustnicę tak do 75 %i wystartujesz wtedy . Chamulec sie bodajże B odpuszcza ale nie pamiętam ;] a tak btw - wysłałem raport bo myślałęm że jest już temat o tej grze ale sie pomyliłem ;] sorki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadek Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Szukalem na forumk i nic nie znalazlem na temat klawiszologi tej gry. A reszta klawiszy? Ma ktos moze ksiazeczke z klawiszologia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 ehh... kev, zawsze musisz coś odwalić, zawsze najpierw sprawdzaj czy jest ;] :/ heh, a co do gry, to symulator heli jest? Ja narazie chce pograć właśnie w jakąś symulacje heli bojowego ;] ale jakąś taką nowszą, np. commanch 4 nie chce mi pójść, ale dawno nie sprawdzane było z moim wujkiem ;] musze pożyczyć od niego i sprawdzić ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 bez dobrego joya do takich gier nawet nie warto podchodzic... nie wiem jak ludzie potrafią grac na klawiszach,ale to zadna frajda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Szukalem na forumk i nic nie znalazlem na temat klawiszologi tej gry. A reszta klawiszy? Ma ktos moze ksiazeczke z klawiszologia? 1610121[/snapback] Sprawdź w katalogu z grą czy nie ma jakiegoś pliku z klawiszologią. W symulatorach często są takie manuale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Popatrz w Readme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 (edytowane) Grobel- ja sie tam szykuje do kupna tego fajnego zestawiku do gier symulacyjnych samoloty i helikoptery za 550 zł, zaraz zarzuce linkiem ;] Edit: O tym mowa: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15263 normalnie fajny zestawik ;] Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Grobel- ja sie tam szykuje do kupna tego fajnego zestawiku do gier symulacyjnych samoloty i helikoptery za 550 zł, zaraz zarzuce linkiem ;] Edit: O tym mowa: 1610809[/snapback] ten zestawik jest swietny...normalnie latałem na microshit sidewinder 2 ale to co oferuje ten zestaw to po prostu niebo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) A wie ktos moze jak dokonac poprawnej integracji gier z serii Enemy Engaged, tzn Apache vs Havoc i Comanche vs Hokum? Nie wiem co robie zle, ale te gry instaluja mi sie oddzielnie, nie lacza sie w jedna calosc :(. A niby powinny, tak obiecuja autorzy :roll:. Seamless Integration with predecessor Apache Havoc to add 3 more campaigns and 2 more Helicopters If you have Apache Havoc (CH's predecessors) then this integrates with Comanche Hokum to include 3 more campaigns (6 total) and 2 more flyable helicopters (4 total) the integration is seamless and Apache Havoc can be found on budget so there is no reason not to get it. The cockpits have been slightly updated for The Apache Havoc helicopters so multiple resolution support is better but the Virtual cockpits are not as good (still good though). Of course all the benefits of Comanche Hokum are present and you do not need the AH CD once installed. Teoretycznie wszystko powinno byc w porzadku ale jednak nie do konca wszystko dziala jak nalezy. Podczas uruchamiania Comanche vs Hokum w gornej czesci ekranu pojawia sie napis w stylu "Apache vs Havoc installed". Problem w tym, ze o ile udaje mi sie zintegrowac gry na tyle zeby mozna bylo uruchamiac misje z AvH, to smiglowce Apache i Havoc nie pojawily sie w menu wyboru maszyny, a na tym wlasnie najbardziej mi zalezalo... Moze ktos probowal juz tego dokonac i jest w stanie napisac krotki manual co, jak i w jakiej kolejnosci aby wszystko ladnie zadzialalo? Edytowane 15 Kwietnia 2007 przez spavatch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierek Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 lol grałem w to i jakos intulicyjnie odpalałem smigłowca... klawiszem e albo r wstartowało sie a drugim ziwkszało moc... z altniem nie było problemow ale lądowania....lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...