artusb Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Mam Asusa 6600 i dziaja sie dziwne zeczy! Mianowicie bez zadnego powodu znieksztalca mi sie obraz! Nie jest to raczej skutek jakiegos wirusa. Mam najnowsze sterowniki firmowe Asusa, mialem też Detonatora. I nic :/ A psucie obrazu to np albo jakies nieziemskie powiekszenie albo np przesuniecie obrazu albo totalne znieksztalcenie. Dzieje sie to na kablu DVi i analogu. :/ Karta nie jest podkrecona. Jak obraz mi sie "popsuje" wystarczy zmienic rozdzielczocsc na inna a potem powrocic na poprzednia i wszytko wraca do normy :/ Czy ktos sie spodkal z takim dziwny problemem? BAAARDZO prosze o POMOC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 hmm moze zainstaluj na nowo windowsa, moze to nie wina grafiki tylko monitora ustawiles jakas nieodpowiednia rozdzielczosc albo odswierzanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artusb Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 no wlasnie nie wsyztko standardowe :/ Sprubuje przeinstalowac sterowniki od LCDka on dziala na rozdzielcozsci 1280x1024 i 60Hz wiecej nawet sie nieda :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 60hz to b.niewiele jak na lcd-ka( jak na LG 1530 dzialam stale na 80hz) Szczeze watpie zeby to byla wina grafiki, na 90% monitor lub windows........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artusb Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Tez mi sie tak wydaje. Ja mam NEC 1760NX i mam go podlaczonego na DVI i nie da sie zmienic odświerzania. (chyba ze nie wiem jak :P) Jak bede mial czas to przeinstaluje windowsa moze to cos da. Bo w sumie zmienialem grafike i nie przeinstalowywalem windy a ona chyba nie lubi ak jej sie zmienia cokolwiek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Mam Asusa 6600 i dziaja sie dziwne zeczy! Mianowicie bez zadnego powodu znieksztalca mi sie obraz! Nie jest to raczej skutek jakiegos wirusa. Mam najnowsze sterowniki firmowe Asusa, mialem też Detonatora. I nic :/ A psucie obrazu to np albo jakies nieziemskie powiekszenie albo np przesuniecie obrazu albo totalne znieksztalcenie. Dzieje sie to na kablu DVi i analogu. :/ Karta nie jest podkrecona. Jak obraz mi sie "popsuje" wystarczy zmienic rozdzielczocsc na inna a potem powrocic na poprzednia i wszytko wraca do normy :/ Czy ktos sie spodkal z takim dziwny problemem? BAAARDZO prosze o POMOC 1610168[/snapback] moze byc to wina wirusa grafiki albo...zle zainstalowanych sterownikow, sprzeskanuj system antywirusem, i zainstaluj najnowsze ORGINALNE sterowniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artusb Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 No wlasnie bajer polega na tym ze juz przeskanowalem antywirusem i nic A mam zainstalowane najnowsze orginalne sterowniki Asusa :/ Ale zauważyłem jedną żecz: Zawsze gdy wlacze jakis film to zawsze sie skićka obraz poprzesuwa sie i tak daelj. Co gorsza to jak zrobie screena na takim zepsutym obrazie to on wychodzi dobrze wiec jest to probelm od grafiki do monitora :/ Najbardziej mnie to zastanwia dlaczego gdy zmienie rozdzielczosc np na mniejsza a potem spowrotem na ta sama to wszystko dziala oki. (do następnego razy :/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artusb Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 No i walek!!! Mam swierzutki sytem i to samo sie dzieje!!! moze cos w biosie ytrzeba zmienic? :P moze wieksze napiecie kuxwa niewiem!!! POMOCY!!! :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...