linora Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Co oznacza ta data, którą zaznaczyłem w czerwonym prostokącie? To data produkcji czy coś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość freddy9 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Myśle że jest to data ważności !! :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Z tego wynika że data produkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linora Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Myśle że jest to data ważności !! :blink: 1610663[/snapback] Znasz język koreański, że tak myślisz? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-I-D Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Znasz język koreański, że tak myślisz? :blink: 1610745[/snapback] Nie rób z siebie .... . Fajnie że masz nowy dysk, chyba o to Ci się rozchodziło :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linora Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Nie rób z siebie .... . Fajnie że masz nowy dysk, chyba o to Ci się rozchodziło :mur: 1610840[/snapback] Pytanie co oznacza ta data jest poważne. W zeszłym roku kupiłem w podrzędnym sklepiku komputerowym cały zestaw komputerowy i po jakimś czasie zorientowałem się, że sprzedawca mnie oszukał w kwestii dysku, nie dość że wsadził mi dysk z 2MB cache, zamiast 8MB (a za taki zapłaciłem), to jeszcze okazało się, że dysk miał w dniu zakupu ponad 2 lata, a miał być nowy. O bad sectorach nie wspomnę. Jak zaniosłem mu ten dysk to się tłumaczył, że to przez pomyłkę dostełem 2MB, a na to że dysk miał ponad 2 lata (strona producenta i nr seryjny) w dniu zakupu, już nic nie umiał odpowiedzieć. Sprzęt najprawdopodobniej z przemytu. Przez takiego frajera już żaden mały sklep na mnie nie zarobi. Tego samsunga kupiłem zaś w Proline w Katowicach i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń, interesuje mnie tylko czy to data produkcji widnieje w tym prostokąciku. Rada dla wszystkich -> nie twierdze, że wszystkie małe sklepy oszukują w ten sposób swoich klientów, ale kupując sprzęt w małym sklepiku, sprawdzajcie go 7 razy, żeby potem nie było niemiłych niespodzianek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 To tylko może być data produkcji ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...