Olenax Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Otóż problem wygląda tak: w control center są hot keys. i tak np. ctrl+alt+c uruchamia control center. Przy takim skrócie klawiszowym niemożliwe jest pisanie litery "ć" np. w WORD, bo alt+c to skrót do control center. Można co prawda odznaczyć ten hot key, ale po ponownym uruchomieniu komputera wszystko wraca do pierwotnych ustawień, czyli do owego nieszczęsnego ctrl+alt+c. Za każdym razem muszę ustawiać to znowu. Stąd moja prósba: Czy ktoś może mi pomóc rozwiązać ten problem? Z góry dziękuję. Dodam , że moja karta to RADEON 9600, o ile ma to jakieś znaczenie. Zdesperowana Olka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 U mnie pomogło całkowite wyłączenie hotkeyów, po restarcie już mogę normalnie pisać "ć". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 A ja polecam zmienić sterowniki na bardziej przyjazne :D Np. Omegi ;) Znika problem i zyskuje się niezły sofcik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zainstaluj Catalisty bez CCC <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...