durek5 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 :) :) Witam wszystkich.Mam małe pytanko niewiedziąłem gdzie umieścić a więc skierowałem je tutaj.Jestem w sieci lokalnej Serwer i 12 komputerów.Serwer chodzi na Windzie ME.Jest nowy zarządca sieci i chłop zna się na rzeczy :angry: .Do tej pory korzystałem z Neta za darmo bo była zarządczynią pewna Pani teraz istnieje w sieci pod nazwą Serwer i chłop się powoli kapuje oco tu chodzi.Czy da się zrobić takie cosik żebym całkiem zniknął z otoczenia sieciowego?? Żeby mnie nikt niewidział :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 wylacz udostepnianie plikow, netbios i inne niepotrzebne rzeczy, ale jak chlop "zna" sie na rzeczy to postawi serwerek na czymkolwiek innym niz ME 8-O :lol: :lol: :lol: i wlaczy np filtrowanie mac adresow, statyczne ip i takie tam, i bez urazy ale chyba bedziesz musial placic ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonto Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Właściwości otoczenia sieciowego i odznaczamy "udostępnienie plików i drukarek..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...