Skocz do zawartości
ryjeq

#tweak

Rekomendowane odpowiedzi

jest kanał #tweak na ircnecie, ale oni nie mają za wiele wspólnego, z forum (a przynajmiej tak twierdzą)

na PolNecie założyłem kanał #tweak.pl  ;]

1610750[/snapback]

jak nie mamy jak mamy? kazdy z nas przynajmniej raz tu bana dostal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A że tak spytam co Ci przeszkadza że jakieś miejsce spotkań oprócz forum sobie organizujemy? Na pewno nie potrafisz mIRCa skonfigurować i sie czepiasz

1612242[/snapback]

To mi faktycznie przywaliles, szkoda tylko ze strzal niecelny, bo akurat IRCem zajmuje sie od bardzo dlugiego czasu i mozna powiedziec, ze pisze oprogramowanie, ktore bez IRCa wiele nie zdziala (botki ;)). Swoja droga fakt, moze i nie potrafie skonfigurowac mIRCa (chociaz nie do konca bym sie z tym zgodzil), ale to pewnie dlatego, ze nie mam ochoty odpalac go za pomoca wine na Linuxie skoro mam pod reka wygodniejsze narzedzia :P

Z tego co pamietam, podejmowano juz probe zalozenia kanalu kilkakrotnie. efekty widac w pozyzszych opiniach. Kanal nigdy nie utrzymywal sie on zbyt dlugo i to z prostego powodu. Forum jest w tym przypadku wystarczajacym i duzo czytelniejszym medium a przy okazji daje wieksze metody archiwizacji informacji (pomijam logi, bo w wiekszoscsi przypadkow informacje zawarte w logach przeplataja sie z nic nie znaczaca dla danego temaru konwersacja). Jak pewnie widzisz, forum jest juz dosc spore, czas reakcji na zapytanie ze strony uzytkownika jest rowniez bardzo szybki a tematy, ktore mozesz poruszac nie sa zbyt rygorystycznie ograniczane. Nie neguje samego pomyslu, uwazam tylko ze w tym przypadku i tak nie zostanie on wykorzystany w pelni.

Edytowane przez KrzychuG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KrzychuG ale nie smaymi komputermai człowiek żyje, czasem ludzie chca sobie pogadać o [gluteus maximus]maryni o jakiś rzeczach niezwiązanych z kompami. A kanał jakby kanał ugruntował swoją pozycje to znacznie by odciażyło oślą łączke a w szczególności testowe ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, dałeś popis, jestem Twoim fanem teraz. Dlaczego # nie może się utrzymać? Przykład: #kse, na POLnecie, ale co z tego - miła atmosfera i większą część dnia ponad 20 ludzi, większość UCZESTNICZY w rozmowie

1612419[/snapback]

Ja nie twierdze, ze nie da sie tego zrobic i ze nie trzeba probowac. Mowie, tylko ze byly podejmowane juz takie proby i jak dotad nic z nich nie wychodzilo. Zreszta, za jakis czas wszystko sie okaze.

czasem ludzie chca sobie pogadać o [gluteus maximus]maryni o jakiś rzeczach niezwiązanych z kompami. A kanał jakby kanał ugruntował swoją pozycje to znacznie by odciażyło oślą łączke a w szczególności testowe ;]

Pozyjemy, zobaczymy, ale nie sadze by cokolwiek moglo odciazyc testowe, tam zawsze mozna sie popisac przed wieksza publika :P

Edytowane przez KrzychuG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi