ryjeq Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 (edytowane) do usuniecia Edytowane 3 Stycznia 2006 przez ryjeq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Z tego co wiem to ktoś już założył taki kanał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Niewiem jak z kanalem, ale byl pokoj na polchacie. Na poczatku bylo kilka osob, potem pustki. PS. Zmien sygnature, bo nie mozna w niej umieszczac grafiki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Były czasy co siedziało tam po 15 osob, rozmawialismy do 6 rano :) http://www.polchat.pl/chat/?room=Tweak.pl Aha teraz tam nikt nie siedzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 jest kanał #tweak na ircnecie, ale oni nie mają za wiele wspólnego, z forum (a przynajmiej tak twierdzą) na PolNecie założyłem kanał #tweak.pl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 o, na ircnecie tez jest kanal #tweak.pl i sa cale 2 osoby :D i to chyba z forum co nicki kojaze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Jest bo mi się dziś nudziło i tak o sobie założyłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 jest kanał #tweak na ircnecie, ale oni nie mają za wiele wspólnego, z forum (a przynajmiej tak twierdzą) na PolNecie założyłem kanał #tweak.pl ;] 1610750[/snapback] jak nie mamy jak mamy? kazdy z nas przynajmniej raz tu bana dostal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 jak nie mamy jak mamy? kazdy z nas przynajmniej raz tu bana dostal 1611109[/snapback] ale ciągle gracie w pingponga ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 ale ciągle gracie w pingponga ;] 1611421[/snapback] Nie przesadzaj.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Nie przesadzaj.... 1611445[/snapback] przecież sam z wami grałem ;] (byłem piłką, ale mniejsza z tym ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 przecież sam z wami grałem ;] (byłem piłką, ale mniejsza z tym ;] ) 1611555[/snapback] to nie ping-pong! to siatkowka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Wchodźcie na kanał :) Na razie pustki... 1611637[/snapback] A ze tak spytam po co ci ten kanal? Forum juz nie wystarcza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 nie no... jak chcecie to wbijajcie na #tweak na ircnet; siedzi nas tam pare osob i zawsze mozecie sie dolaczyc; jesli tylko ogarniecie specyficzne poczucie humoru tam panujace to moze wytrzymacie troche ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 kto tam siedzi jak przed chwilą byłem to prawie nikogo nie było i nikt sie nie odzywał :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 (edytowane) A że tak spytam co Ci przeszkadza że jakieś miejsce spotkań oprócz forum sobie organizujemy? Na pewno nie potrafisz mIRCa skonfigurować i sie czepiasz 1612242[/snapback] To mi faktycznie przywaliles, szkoda tylko ze strzal niecelny, bo akurat IRCem zajmuje sie od bardzo dlugiego czasu i mozna powiedziec, ze pisze oprogramowanie, ktore bez IRCa wiele nie zdziala (botki ;)). Swoja droga fakt, moze i nie potrafie skonfigurowac mIRCa (chociaz nie do konca bym sie z tym zgodzil), ale to pewnie dlatego, ze nie mam ochoty odpalac go za pomoca wine na Linuxie skoro mam pod reka wygodniejsze narzedzia :P Z tego co pamietam, podejmowano juz probe zalozenia kanalu kilkakrotnie. efekty widac w pozyzszych opiniach. Kanal nigdy nie utrzymywal sie on zbyt dlugo i to z prostego powodu. Forum jest w tym przypadku wystarczajacym i duzo czytelniejszym medium a przy okazji daje wieksze metody archiwizacji informacji (pomijam logi, bo w wiekszoscsi przypadkow informacje zawarte w logach przeplataja sie z nic nie znaczaca dla danego temaru konwersacja). Jak pewnie widzisz, forum jest juz dosc spore, czas reakcji na zapytanie ze strony uzytkownika jest rowniez bardzo szybki a tematy, ktore mozesz poruszac nie sa zbyt rygorystycznie ograniczane. Nie neguje samego pomyslu, uwazam tylko ze w tym przypadku i tak nie zostanie on wykorzystany w pelni. Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 KrzychuG ale nie smaymi komputermai człowiek żyje, czasem ludzie chca sobie pogadać o [gluteus maximus]maryni o jakiś rzeczach niezwiązanych z kompami. A kanał jakby kanał ugruntował swoją pozycje to znacznie by odciażyło oślą łączke a w szczególności testowe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 (edytowane) Dobra, dałeś popis, jestem Twoim fanem teraz. Dlaczego # nie może się utrzymać? Przykład: #kse, na POLnecie, ale co z tego - miła atmosfera i większą część dnia ponad 20 ludzi, większość UCZESTNICZY w rozmowie 1612419[/snapback] Ja nie twierdze, ze nie da sie tego zrobic i ze nie trzeba probowac. Mowie, tylko ze byly podejmowane juz takie proby i jak dotad nic z nich nie wychodzilo. Zreszta, za jakis czas wszystko sie okaze. czasem ludzie chca sobie pogadać o [gluteus maximus]maryni o jakiś rzeczach niezwiązanych z kompami. A kanał jakby kanał ugruntował swoją pozycje to znacznie by odciażyło oślą łączke a w szczególności testowe ;] Pozyjemy, zobaczymy, ale nie sadze by cokolwiek moglo odciazyc testowe, tam zawsze mozna sie popisac przed wieksza publika :P Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 No ale zdziwilo mnie że 27 osób nikt nic niegada ;) 1612326[/snapback] nie no sorry; powinnismy wszyscy siedziec i czekac az ktos wejdzie i go milo zagadywac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 @birdman, nie gadaj mu za bardzo bo mnie wczoraj pytal jak rejstrowac nicka, wiec, ze ludzie zostawili sesje to lepiej mu nie mowic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 tak gwoli informacji pisze ze aktualnie nawet ktos cos tam gada na # wiec jakby ktos chcial pograc w pingponga to zapraszam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 I wcale nie tak mało osób gada ;) I co chwile ktoś przychodzi więc nie jest źle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Od urodzenia niewie sie wszystkiego :wink: 1613349[/snapback] to polecam lekture RFC 1459 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...