stranded Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 wzrasta mocno zapotrzebowanie na prąd z zasilacza? :lol:. dziś się bawiłem w zwiększanie FSB no i z 2.0GHz zrobiłem sobie 2.4GHz (boxowe chłodzenie) no i działało ok (grałem ponad godzinkę w UT2004), ale się boję, że zasilacz nie wyrobi. (temp. procka ciągle taka sama, idle: 44-45, w stresie: 46-47MAX) tak wyglądają napięcia na standardzie: a tak po podkręceniu: czasami wartość +12V wzrasta do 13,01V (ale to w bardzo dużym stresie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Po pierwsze działy pomyliłeś po drugie napięcie mierzy się miernikiem nie programem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Po 3 samo fsb niewiele wpywa (mozesz miec niski mnoznik co da niskie takty proca przy wysokim fsb i calkiem niski pobor pradu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Po 3 samo fsb niewiele wpywa (mozesz miec niski mnoznik co da niskie takty proca przy wysokim fsb i calkiem niski pobor pradu) 1610486[/snapback] To jest Celeron co za tym idzie Intel a co za tym idzie nici z zabawy mnożnikiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 przeciez to nie ten dział .. tu sie nie pyta... tu sie przedstawia fakty extremalne !!! a pozatym proc pobiera prąd i to on jest odpowiedzialny za to a czy idzie 15x200 czy 10x300 to juz mu nie robi roznicy .. tylko mobo musi dac rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 (edytowane) dzięki za odpowiedzi i sorry za ten post tutaj, powaliły mi się działy. :lol: (no wiecie ja to pisałem chyba o 4 rano) Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Moderator - przenies ten topic do wlaściwego działu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 ee usuncie go po prostu, mnie juz sie nie przyda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...