tadeusz52 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Jestem początkujący i moja wiedza komputerowa jest bardzo słaba. Za pomocą jakich programów mogę otworzyć pliki DLS, GWA, BIN? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 *.bin mozesz otworzyc wszystkimi emulatorami apedów typu alcohol 120%, deamon tools itp.. itd... A z tamtymi plikami nigdysie nie spotkalem. Moze napisz chcociaz skad one sa? skad je pobrales i do czego maja sluzyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 sprawdz na tej stronie co to za rozszerzenia http://filext.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeusz52 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 sprawdz na tej stronie co to za rozszerzenia 1610547[/snapback][/q Ze srtony www.lotto2000.republika.pl/systemy.html pobrałem ,,duży lotek-systemy lotto" Może dlatego ze są to systemy pełna sa jakieś ograniczenia i otwarcie jest mozliwe dopiero po wykupieniu systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...