Joker_king Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Mam putanie czy do moiej obudowy wejdzie Pentagram QC-80 Cu jeśli nie to co polecacie do 100zł. http://img397.imageshack.us/my.php?image=dsc002703jn.jpg http://img397.imageshack.us/my.php?image=dsc002673fs.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Tak, powinna wejść, umnie Pentagram Qv 100Al wchodzi na abita (Socket na krawędzi MOBO) i mam 3mm do zasilacza... ale weż ewentualnie gwarancję rozruchową :D ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Pujde do sklepu i tam lukne ile mama % że będzie ok???I jaki wentyl polecacie jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Musisz pomieżyć wszystko dokłądnie. Moim zdaniem za mało miejsca. Kup lepiej Arctic Cooling Freezera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Musisz pomieżyć wszystko dokłądnie. Moim zdaniem za mało miejsca. Kup lepiej Arctic Cooling Freezera. 1612874[/snapback] Freezery nie są pod socket A (tzn chyba że ktos sobie zrobi podstawkę, (u mnie działa...)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Mam nową bude treoszke większą a jak nie pentagram to co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Z tego, co wiem ten Arctic ma termicznie regulowane obroty... sprawdź to sobie SpeedFan`em badające temperaturę i obroty przy niskim i wysokim obciążeniu (np.: Prime 95). Jeśli masz wersję coolera, o której myślę, to najlepszym moim zdaniem wyjście byłoby pozbawienie wentylatora czujnika temperatury (termisora NTC), wtedy cały czas pracowałby na najwyższych obrotach. A te Arcitic`ki nie są na max. aż takie głośne. Jeśli już na 100% chcesz wydawać 100zł na chłodzenie, to może ThermalTake SilentBoost? jakieś 2400rpm, konstrukcja miedziana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...