Skocz do zawartości
Gość SamoDobro

Gdzie Wywolac Fotki Z Cyfrowki?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Czy ktos z was wywolywal zdjecia z cyfrowki poprzez jakies internetowe laboratorium?

Chodzi mi o firme, do ktorej wysylam zdjecia w postaci plikow np. mailem, place karta kredytowa a oni przysylaja gotowe odbitki na podany przeze mnie adres.

Szukam jakiejs jak najlepszej firmy tego rodzaju - prosze o podzielenie sie doswiadczeniami i spostrzezeniami, a jesli macie jakies negatywne typy - to tez mozecie podac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.vertis.pl

www.fotojoker.pl

obydwie sprawdzone i obydwie bardzo dobre,nawet wydruki wielkoformatowe zrobisz an Vertis.pl

jakos bardzo dobre, co gwarantuja profesjonalne laby. papier jaki chcesz, format rowniez. mozna placic karta, mozesz poczta wyslac lub odebrac w ktorymslabie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.fotooskar.pl firma mojej siostry koleżanki brata:D sam u nich wywołuje zdjęcia i są bardzo dobre jest możliwość:

"Sposoby dostawy

Zamówione odbitki można odebrać na dwa sposoby:

-w dowolnym naszym punkcie wybranym przez klienta podczas składania zamówienia

-mogą zostać przesłane pocztą lub firmą kurierską

Koszty usługi:

-przy odbiorze w punkcie (jedynie koszt wykonania zlecenia)

-przy przesyłce pocztą lub firma kurierską (koszt wykonania zlecenia+ koszty wysyłki)"

musisz się zalogować na stronie i złożyc zamówienie w postaci dodawania zalączników(zdjęć) proste :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi