Gość SamoDobro Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Witam. Czy ktos z was wywolywal zdjecia z cyfrowki poprzez jakies internetowe laboratorium? Chodzi mi o firme, do ktorej wysylam zdjecia w postaci plikow np. mailem, place karta kredytowa a oni przysylaja gotowe odbitki na podany przeze mnie adres. Szukam jakiejs jak najlepszej firmy tego rodzaju - prosze o podzielenie sie doswiadczeniami i spostrzezeniami, a jesli macie jakies negatywne typy - to tez mozecie podac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 www.vertis.pl www.fotojoker.pl obydwie sprawdzone i obydwie bardzo dobre,nawet wydruki wielkoformatowe zrobisz an Vertis.pl jakos bardzo dobre, co gwarantuja profesjonalne laby. papier jaki chcesz, format rowniez. mozna placic karta, mozesz poczta wyslac lub odebrac w ktorymslabie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 (edytowane) Agfa: http://www.lab-net.pl/ Korzystałem raz jakość b. dobra ceny takie sobie. Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez samm-ur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 http://www.fotooskar.pl firma mojej siostry koleżanki brata:D sam u nich wywołuje zdjęcia i są bardzo dobre jest możliwość: "Sposoby dostawy Zamówione odbitki można odebrać na dwa sposoby: -w dowolnym naszym punkcie wybranym przez klienta podczas składania zamówienia -mogą zostać przesłane pocztą lub firmą kurierską Koszty usługi: -przy odbiorze w punkcie (jedynie koszt wykonania zlecenia) -przy przesyłce pocztą lub firma kurierską (koszt wykonania zlecenia+ koszty wysyłki)" musisz się zalogować na stronie i złożyc zamówienie w postaci dodawania zalączników(zdjęć) proste :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob75 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 (edytowane) ja właśnie czekam no zdjęcia z "FOTO.PL" jak jutro otrzymam to sie podziele spostrzeżeniami co do jakości Teraz jes promocja wraz z konkursem...... Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez rob75 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...