Napoleon Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Mam problem z wyslaniem poczty poniewasz pokazyje mi sie taki blad. Ale czasami udaje sie wyslac pozte bez problemu. Jak byscie mogli mi jakos pomoc to byl bym bardzo wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 tak na gorąco: a serwer ten przypadkiem nie wymaga weryfikacji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napoleon Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 No wlasnie chyba nie bo czasami wiadomosci sie wysylaja, a takto by sie chyba nie wyslaly wcale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Może jakieś problemy z serwerem mają? Napisz do supportu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...