ModdingKing Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Hee skonczyłem ver 1.0 mojej obudowy i jak wam się podoba Więcej zdjęć na www.mod-case.prv.pl w dziale Mod-Case czytelników Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Szalejesz :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 ładnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Dla mnie czad :D :D W tym peszelku to masz tasiemki od IDE :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Dla mnie czad :D :D W tym peszelku to masz tasiemki od IDE :?: Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 calkiem ladnie, ale wole moje biurko :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 no no :]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 zcym to bylo ciete ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Thorn mistrzostwo 8) ciekawi mnie jak to wyciołeś takie kształty i skąd można <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> takie szablony do odrysowania, chyba że robiłeś to innym sposobem ? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Ladne bardzo ladne aczkolwiek smoka moznaby powiesic na scianie a do obudowy zrobic cale duze okno. ale to moje zdanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 No ciete jak czym Dremel :) a co do tego to skąd projekt zawsze coś się wymyśli lub znajdzie ! Już niedługo dużo rużnych będzie umnie na stronce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Spox, mnie sie podoba.:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Jeszcze jedno pytanie jaki klej do szyby ? Strona spox,daj wiecej do "Zrób to sam" to już bedzie odlot. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Jeszcze jedno pytanie jaki klej do szyby ? Strona spox,daj wiecej do "Zrób to sam" to już bedzie odlot. kleju nie ma taśma dwustronna tak jak na zachodzie preferowane ! A stronka sie rozrasta musi trochę czasu upłynąć ale jutro już chyba nowe rzeczy będą w ZRÓB to SAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 No ladnie Thorn. Tez koncze mod swojej obudowy i w miare mozliwosci zapodam fotki. Mam sugestie: wpierdziel mu czerwona diode tam gdzie znajduje sie oko tego smoka :wink: Pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...