Lord Falcon Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Witam dostałem w serwisie w zamian za mojego goodrama kostkę z takim dużym A które jest z kresek narysowane i pod nim są literki TA. Ma ktos pojęcie co to jest za ram ? Bo niby na hologramie ma lifetime warranty, ale nigdy nie słyszałem o firmie ATA :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryperos Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Ja mam podobne to jest firma Apacer.wez sprawdz co pisze na tym zakreskowanym A,tam powinno pisac Apacer. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Sa to zwykle noname Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Falcon Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Nic takiego jak apacer nie pisze. A logo wygląda tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Nic takiego jak apacer nie pisze. A logo wygląda tak: 1610748[/snapback] to masz odpowiedz towja firma to ata :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...