yurij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 witam mam Athlona 2700+ na Abicie NF7. rdzeń nieukruszony, dwie nóżki musiałem wyprostować.... gdy uruchamiam kompa niema żadnych pisków, ale gdy dochodzi do uruchomienia windowsa się zawiesza... wie ktoś co może byc tego przyczyną?? mam także Athlona 1700+ i on bez problemu się uruchamia... zapewne jest to proc...aleco może być z nim nie tak?? pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 witam mam Athlona 2700+ na Abicie NF7. rdzeń nieukruszony, dwie nóżki musiałem wyprostować.... gdy uruchamiam kompa niema żadnych pisków, ale gdy dochodzi do uruchomienia windowsa się zawiesza... wie ktoś co może byc tego przyczyną?? mam także Athlona 1700+ i on bez problemu się uruchamia... zapewne jest to proc...aleco może być z nim nie tak?? pozdr 1610846[/snapback] W BIOsie wylacz internal i external cache, jak pojdzie ten proc to znaczy ze jednak jest walniety, zwiesza sie pewnie zaraz po ramce z podsumowaniem systemu, to wlasnie wtedy kiedy odpala L2 Cache ; :? :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yurij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 wielkie THX... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...