Adam78 Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Szukam programu do nagrywania który potrafi obsłużyc struktuę katalogów taką że 64 katalogów jest umieszczonych: pierwszy w drugim drugi w trzecim. trzeci w czwartym, itd. Moze ktos z Was zna taki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 a w jakim celu...? i tu chyba nie stoi problem w oprogramowaniu tylko w systemie plikow na CD... bo nie wiem czy w ogole na CD moze byc tyle :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 a w jakim celu...? i tu chyba nie stoi problem w oprogramowaniu tylko w systemie plikow na CD... bo nie wiem czy w ogole na CD moze byc tyle :( Do nagrania na płytkę bazy Oracle. Są co najmniej 2 takie programy, kumpel mi pokazywał niestety nie zapamiętałem nazwy :oops: i dlatego pytam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Głównie chodzi tu o ograniczenia standardu ISO. Więc może to tylko kwestia odpowiednich ustawień. Zadaj to pytanie na forum www.cdrinfo.pl - jeśli gdzieś, to tam powinni wiedzieć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Może udf zamiast iso użyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...