kaka Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 jak takie cos podkrecic?? w bigosie nie ma zadnych ustawien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaStEr Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 zależy jaką masz płytkę główną napisz coś więcej jaka płytka/bios. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 hmmm no wlasnie i tu pojawia sie problem. to nie jest moj komputer i ten ktos tez nie wie co ma a ja tego jeszcze praktycznie nie widzialem. koles twierdzi ze to jest ECS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert71 Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Nie ma czego zalowac ze nie moze podkrecic (ecs),bo dla slotowej p3 620 MHz jest szczytowa wartoscia ,ze wzgledu na zewnetrzny cache L2 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 620? Ja ze swojego 5x133 wycisnąłem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...