aldora Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 proszę o radę jak zrobić obraz dysku w Ghostpe na WinXP z systemem plików NTFS a jeżeli to jest niemożliwe to może znacie jakieś inne programy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 jeszcze sa: Drive Image, True Image Corporate Workstation Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremeee Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 proszę o radę jak zrobić obraz dysku w Ghostpe na WinXP z systemem plików NTFS a jeżeli to jest niemożliwe to może znacie jakieś inne programy. Pozdrawiam 1611056[/snapback] jeszcze sa: Drive Image, True Image Corporate Workstation 1611607[/snapback] A dlaczego przekreslacie ghosta :) - ja znam ten programik juz od bardzo dawna i nie znam nic lepszego - przywracam system w 58 sekund dokladnioe tyle zajmuje nadpisanie partycji z czystym XP na moim sprzecie ... - kto to pobije ? A co do robienia image dysku - w czym masz problem ? ghost jest uniwersalny mozesz robic image na dowolym systemie plikow ... Opisz dokladnie czego nie potrafisz zrobic i w ktorym miejscu sie zatrzymujesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMała Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Ja naprzykład zatrzymuję sie przy tym że wyświetla sie komunikat "Proszę zbootuj system w Dosie i wtedy uruchom Ghosta". niestety ja nie wiem jak XP zbootować w Dos-ie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Np. z dyskietki startowej z win98 :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMała Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 No tak ale na tej dyskietce jest instalka dos-a(tak mi sie wydaje) i jak go zainstaluje na dysku to nie chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 A ghosta cięzko na FDD przekopiowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMała Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 No pewnie tak! Jak zajmuje coś ponad 120 MG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 120 MG? MG? Co to za jednostka? Ghost zajmuje niecaly megabajt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMała Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Masz rację. Chyba sie pomyliłam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMała Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Dzięki za rady sgj. Wszystko działa jak należy(przynajmniej u mnie). Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...